Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Díjátadás ETO játékosokkal

A héten az Audi Hungaria Schule teremfoci bajnokságának eredményhirdetésén jártak játékosaink, Lovrencsics Balázs, Bagi István és Andric Nemanja adták át az elismerő okleveleket és trófeákat a gyerekeknek.

Díjátadás ETO játékosokkal

A diákok nagy örömmel fogadták az ETO labdarúgóit, akik díjátadónak érkeztek az Audi Hungaria Schule teremfoci bajnokságának eredményhirdetésére. Az eseményen részt vett Nikolaus Eberl főigazgató is, aki megköszönte a játékosok jelenlétét, és elmondta, nagy örömére szolgálna, ha sikerülne hosszú távú együttműködést kialakítani az egyesület és az iskola között.

A jókedvű délutánon a díjakon kívül a játékosok átadták a gyerekeknek az ajándék jegyeket a hétvégi bajnoki mérkőzésre, és sok közös kép készült, az autogramkártyáknak pedig különösen nagy sikere volt. Az eredményhirdetés olyan jól sikerült, hogy az Audi Shule meghívta az ETO-t az iskola sportnapjára is.

Kapcsolódó képek

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink