Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelemre fel!

Vasárnap a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként lép pályára a WKW ETO FC Győr a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában. A két csapat harmincadszor találkozik egymással bajnoki mérkőzésen, az NBII-ben háromszor egy gólos győri győzelem született.

Győzelemre fel!

A nyíregyháziak javítanának a mérlegükön, az ETO pedig visszatalálna arra az útra, amin tavasszal elindult. A győzelem azé a csapaté lesz, aki többet fog tenni érte a játékban, meg tudja majd bontani a másik védelmét és jobban ki is használja a lehetőségeit.

Az ETO az elmúlt két fordulóban vereséget szenvedett, a Spartacus viszont két győzelemmel várja a hétvégi találkozót. A két csapat között kettő pont különbség van a tabellán, az ETO a kilencedik, a Nyíregyháza a tizenharmadik helyen áll.

Bízzunk benne, hogy csapatunk megszerzi a győzelmet, és a következő egy hét bajnoki szünet után újult erővel vág neki az utolsó fordulóknak, valamint a lehető legjobb tabellapozíciót megszerezve zárja a szezont. 

Hajrá ETO! Győzzetek fiúk!

További híreink

Holnap edzőmeccs a Csákvár ellen
Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink