ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelemre fel!

Vasárnap a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként lép pályára a WKW ETO FC Győr a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában. A két csapat harmincadszor találkozik egymással bajnoki mérkőzésen, az NBII-ben háromszor egy gólos győri győzelem született.

Győzelemre fel!

A nyíregyháziak javítanának a mérlegükön, az ETO pedig visszatalálna arra az útra, amin tavasszal elindult. A győzelem azé a csapaté lesz, aki többet fog tenni érte a játékban, meg tudja majd bontani a másik védelmét és jobban ki is használja a lehetőségeit.

Az ETO az elmúlt két fordulóban vereséget szenvedett, a Spartacus viszont két győzelemmel várja a hétvégi találkozót. A két csapat között kettő pont különbség van a tabellán, az ETO a kilencedik, a Nyíregyháza a tizenharmadik helyen áll.

Bízzunk benne, hogy csapatunk megszerzi a győzelmet, és a következő egy hét bajnoki szünet után újult erővel vág neki az utolsó fordulóknak, valamint a lehető legjobb tabellapozíciót megszerezve zárja a szezont. 

Hajrá ETO! Győzzetek fiúk!

További híreink

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A klub ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a WKW ETO FC Győr új vezetőedzője Boér Gábor, asszisztens edzője Makra Zsolt, mindketten 3 évre írtak alá.

Győzelemmel ünnepeltünk

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Kiemelt támogatóink

Támogatóink