Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

3 éve nincs velünk Verebes, a Mágus

2016. március 13-án, 3 évvel ezelőtt örök nyugovóra tért a ’80-as évekbeli Rába ETO sikerkovácsa, Verebes József, a Mágus. Sosem feledjük!

3 éve nincs velünk Verebes, a Mágus

A legendás tréner 1981-ben szerződött a Rába ETO-hoz, az itt töltött öt esztendő volt pályafutásának legsikeresebb időszaka. Első két idényben bajnokok, majd kétszer másodikak, végül harmadikak lettek a bajnokságban. 1982-ben, 19 év után lett újra vidéki győztes a magyar labdarúgó bajnokságban és először neki sikerült azt egyszer megvédeni is. Ebben az esztendőben az év edzője lett, Győrben pedig Pro Urbe-díjjal jutalmazták tevékenykedését.

Következő hazai mérkőzésünk előtt, 2019.03.31-én szurkolóinkkal közös megemlékezést tartunk a Mágus emlékművénél, amire várunk szeretettel mindenkit.

További híreink

Holnap edzőmeccs a Csákvár ellen
Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink