ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen

Női labdarúgó csapatunk az év első bajnokiján 3:1-re kapott ki a Ferencváros otthonában, de emelt fővel térhetett haza.

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen

forrás: Sas Gabor Photo

Allegra Poljak révén már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, de a félidő további részében szinte hibátlanul alkalmazták a lányok a védekező taktikát. A második játékrészben ismét korán jött a gól, a 48. percben Kocsán Petra talált be.  Több lehetőségünk is adódott a Fradi kapuja előtt, de a gólszerzés elmaradt. A 69. percben Csigi Eszter növelte háromra a két csapat közti különbséget, de a 73. percben Gődér tanítani való fejesével szépíteni tudtunk. Az utolsó pillanatban a játékvezető büntetőt ítélt az FTC javára, de Fenyvesi Evelin lövését Csontos Zsanett magabiztosan hárította, így 3:1-es végeredménnyel zárult a JET-SOL Liga 13. fordulója. A mérkőzésen Flavia Faria is bemutatkozhatott és Kalmár Vivien is újra beszállt.

A következő bajnokin az MTK együttesét fogadjuk hazai pályán vasárnap 11:00 órakor.

FTC-Telekom – ETO FC Győr 3:1 (1:0)

ETO: Csontos – Fél A., Kovács, Sárosi, Csizi, Bódai, Tillinger (Kalmár 85’), Gődér, Ploner (Faria 69’), Süle, Horváth (Fleck 83’)

Gólszerző: Gődér Brigitta

Sárga lap: Csizi Fanni

Vezetőedző: Horváth Tamás

„Három meghatározó játékos nélkül is nagyon jó mérkőzést játszottunk. Fegyelmezetten, taktikusan rengeteget futva teljesen kiegyenlített játékkal értük el a szoros eredményt. Jó kontrákkal több szép támadást is vezettünk, helyzeteket alakítottunk ki. Minden játékosnak nagy dicséret a vereség ellenére.”

Hajrá ETO! 

További híreink

Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

Kiemelt támogatóink

Támogatóink