Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen

Női labdarúgó csapatunk az év első bajnokiján 3:1-re kapott ki a Ferencváros otthonában, de emelt fővel térhetett haza.

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen

forrás: Sas Gabor Photo

Allegra Poljak révén már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, de a félidő további részében szinte hibátlanul alkalmazták a lányok a védekező taktikát. A második játékrészben ismét korán jött a gól, a 48. percben Kocsán Petra talált be.  Több lehetőségünk is adódott a Fradi kapuja előtt, de a gólszerzés elmaradt. A 69. percben Csigi Eszter növelte háromra a két csapat közti különbséget, de a 73. percben Gődér tanítani való fejesével szépíteni tudtunk. Az utolsó pillanatban a játékvezető büntetőt ítélt az FTC javára, de Fenyvesi Evelin lövését Csontos Zsanett magabiztosan hárította, így 3:1-es végeredménnyel zárult a JET-SOL Liga 13. fordulója. A mérkőzésen Flavia Faria is bemutatkozhatott és Kalmár Vivien is újra beszállt.

A következő bajnokin az MTK együttesét fogadjuk hazai pályán vasárnap 11:00 órakor.

FTC-Telekom – ETO FC Győr 3:1 (1:0)

ETO: Csontos – Fél A., Kovács, Sárosi, Csizi, Bódai, Tillinger (Kalmár 85’), Gődér, Ploner (Faria 69’), Süle, Horváth (Fleck 83’)

Gólszerző: Gődér Brigitta

Sárga lap: Csizi Fanni

Vezetőedző: Horváth Tamás

„Három meghatározó játékos nélkül is nagyon jó mérkőzést játszottunk. Fegyelmezetten, taktikusan rengeteget futva teljesen kiegyenlített játékkal értük el a szoros eredményt. Jó kontrákkal több szép támadást is vezettünk, helyzeteket alakítottunk ki. Minden játékosnak nagy dicséret a vereség ellenére.”

Hajrá ETO! 

További híreink

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

1:0-ás félidőt követően 5:2-re nyertek női labdarúgóink a másodosztályban listavezető MLE otthonában, Kozármislenyben. Süle Dóra egymaga négyszer is betalált, valamint új posztján - támadóként Kovács Laura is eredményes volt!

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Az U17-es korosztály történelmi sikert ért el, mindhárom mérkőzésen kapott gól nélkül tudott nyerni, ezzel csoportelsőként 18:0-ás gólkülönbséggel várhatják a sorsolást. Az U19-esek pedig két győzelemmel és az első kalapból húzott Dánia ellen egy gólnélküli döntetlennel zárták a selejtezőtornát, így második helyen mehetnek tovább!

Nyolc női labdarúgónknak érkezett válogatott meghívó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink