ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Javítsunk a Békéscsaba ellen!

A WKW ETO FC Győr a Békéscsaba 1912 Előre csapatát fogadja a Merkantil Bank Liga 28. fordulójában vasárnap 17 órakor.

Javítsunk a Békéscsaba ellen!

fotó: https://www.facebook.com/1912elore/

Zsinórban négy győzelem után váratlanul vereséget szenvedett az ETO a hétközi fordulóban a BMTE otthonában. Az okokat és miérteket kielemezve már a vasárnapi rangadóra koncentrál csapatunk, amin közönségszórakoztató jó játékkal szeretnék játékosaink feledtetni a budafoki eredménytelenséget.

A Békéscsaba ellen az ETO eddig 52 első osztályú bajnoki mérkőzést játszott 1974 és 2005 között, ezeken a találkozókon 21 ETO, és 15 Békéscsaba győzelem született, 16-szor pedig döntetlen lett az végeredmény.

12 évvel később találkoztak újra az NBII-ben, azóta kétszer csabai, egyszer győri győzelem született.

A Békéscsaba jelenleg a negyedik a bajnokságban, szép teljesítmény ez a megfiatalított Előre csapatától. Nyáron több erősségük is eligazolt, ezért fiatal tehetségeiket dobták mélyvízbe, láthatóan jó eredménnyel.

A tavasszal jól kezdtek a Cegléd ellen (4-0), de azóta nem hagyták el győztesen a pályát.

A ZTE (1-3) és a Siófok (0-1) verte őket, a sereghajtó Monor (2-2) és az Aqvital FC Csákvár (0-0) pedig pontot lopott tőlük (2-2).

Vezetőedzőnk Király József a következőket mondta a mérkőzés előtt: „Az utolsó mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. Ennek ellenére azt mondom, az út, amelyen vagyunk, jó irányba halad. A csapat győz vagy tanul, ha veszítünk, tanulunk belőle. Nem szabad megelégednünk azzal, ha nyerünk 4 mérkőzést, kell, hogy ugyanúgy akarjuk  az ötödiket is. Egy pillanatra sem szabad lazítani vagy hátra dőlni, dolgozunk tovább, hiszen itt a következő mérkőzés, amelyen szeretnénk bizonyítani rátermettségünket.”

Nehéz megjósolni a találkozó végkimenetelét, igazi háromesélyes meccsnek nézünk elébe, mindkét csapat győztes szándékkal lép pályára a vasárnap 17 órakor kezdődő rangadón.

Bízzunk benne, hogy jó és sikeres mérkőzést vívunk a Békéscsabával, amelynek végén együtt örülhetünk szurkolóinkkal az újabb 3 pontnak.

Hajrá ETO! Mindent bele fiúk!

2019 a Gyerekek Éve:

Csapatunk, az ETO idén ünnepli fennállásának 115. évfordulóját. Ebből az alkalomból a klub 2019-et a gyerekek évének szenteli. A vasárnapi mérkőzéstől kezdve minden hazai mérkőzésre meghívjuk az összes győri iskolát 22 tiszteletjeggyel, mérkőzésenként 1 iskolát pedig kiemeltként látunk vendégül, 115 jeggyel az évforduló tiszteletére, illetve ők kapják a lehetőséget is, hogy a játékosokat a pályára kísérhessék. A Békéscsaba elleni mérkőzésen a Győri Radnóti Miklós Általános Iskola kisdiákjai kísérik be a játékosokat.

Szelfi játék a meghívott iskolásoknak:

Kedves iskolások, ne felejtsetek el részt venni a Facebookos szelfi játékban! Készítsetek egy közös szelfit az iskolatársaitokkal, és az ETO oldalán közzétett felhívás alá posztoljátok kommentben a képet az iskola megnevezésével az ETO-s nyereményekért!

Előzmények: Március 10-én jubileumi szelfi játékot indítunk a meghívott győri iskolásoknak. Gyertek a meccsekre és csináljatok szelfit az iskolatársakkal, háttérben a pályával! Az ETO hivatalos Facebook oldalán minden hazai mérkőzés napján kiteszünk egy posztot, ez alá várjuk kommentben a mindannyiótokat ábrázoló közös szelfit a meccset követő hétfő 18.00-ig. Írjátok alá az iskola nevét!

A résztvevő iskolák között a bajnokság végén nyereményeket sorsolunk ki.

További híreink

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A klub ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a WKW ETO FC Győr új vezetőedzője Boér Gábor, asszisztens edzője Makra Zsolt, mindketten 3 évre írtak alá.

Győzelemmel ünnepeltünk

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Kiemelt támogatóink

Támogatóink