ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

III. Jótékonysági kispályás focikupa

Harmadik alkalommal rendezi meg a MIT TEHETNÉK ÉRTED AUTISTA OTTHON ALAPÍTVÁNY jótékonysági kispályás focikupáját az ETO FC Győr támogatásával. Jelentkezni a megadott elérhetőségeken május 31. péntek 18 óráig lehet.

III. Jótékonysági kispályás focikupa

A WKW ETO FC Győr edzőcentrumában megrendezendő kispályás labdarúgó tornán való részvételre feljogosító csapat-adományok, illetve a helyszínen kihelyezett urnába kerülő adományok a MIT TEHETNÉK ÉRTED AUTISTA OTTHON ALAPÍTVÁNYT hivatottak támogatni.

IDŐPONT: 

2019. JÚNIUS 15. SZOMBAT, 8:30-tól

Helyszín:

ETO FC Győr edzőközpont. 9027 Győr, Nagysándor József utca 31. (Megközelíthetőség: Tóth László utca, Audi Aréna felőli sorompó irányából)

Két kiváló minőségű műfüves pályán játszanak a csapatok. A pályák mérete: 20×40 méter, vonalakkal határolt, kézilabda kapuval felszerelt.

Nevezési feltételek:

– Nincs nevezési díj! A tornán való részvétel feltétele 20.000 forint/csapat-adomány felajánlása a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítvány javára, mely a helyszínen fizetendő a torna megkezdéséig
Az első 16 nevezést tudjuk fogadni
– Egy csapatban maximum 12 fő nevezése lehetséges
– Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet
– Minimum három mérkőzés garantált

Nevezési határidő: 

2019. május 31. péntek 18:00

Jelentkezés, információk:

Dr. Bóka Tibor - főszervező

ETO FC Győr

Lebonyolítás:

A benevezett csapatokat 4 csapatos csoportokba sorsoljuk, ahol körmérkőzéses rendszerben döntik el a továbbjutó helyezések sorsát.

Továbbjutás: Csoportonként az első és második helyezett csapat jut tovább.

Csoporthelyezések eldöntése:

  1.        Pontszám
  2.        Egymás elleni eredmény
  3.        Gólkülönbség
  4.        Több rúgott gól
  5.        3-3 büntetőrúgás

Játékszabályok:

Játékidő: 1x15 perc/mérkőzés.

A játéktér: 2 darab kézilabda pálya méretű műfüves pálya, 3×2-es kapukkal.

Labda: 5-ös méretű, normál futball-labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló csapatnak kell biztosítania a labdát.

Játékrendszer: 5+1 fő. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 5 játékos (melyből egy kapus) szükséges.

Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken: a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni! Ha egy csapat (sérülés vagy bármi más okból) nem tud kiállni az utolsó csoportmérkőzésére, annak eredménye az összes korábbi eredménnyel együtt (3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel) az ellenfelek javára kerül jóváírásra.

Egy játékos csak egy csapatban játszhat!

Az oldalról való játékba hozást a vonalon kívülről kell elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni.

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben közvetlen szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A labda játékba hozatala kézzel történik.

A  labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja.

A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat.

Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékoscserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama sárga lap esetén 2 perc, piros lap esetén végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A  büntetőrúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél – a labdás játékos kérésére – az ellenfél bármely játékosa 5 m-re el kell távolodjon a labdától. Abban az esetben, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést.

A negyeddöntőkben, az elődöntőkben és a döntőben döntetlen esetén 3-3 büntetőrúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek hetest.

Óvást az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban további5000 Ftegyidejű adományozása mellett. A versenybizottság (rendező + játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

A tornán csak a nevezési lapon előre, az első mérkőzések előtt beírt játékosok szerepelhetnek, utólag játékost beírni nem lehet.

Mérkőzés előtt, alatt és után a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

A csapatokra az első csoportmérkőzésre való megjelenéskor 5 perc várakozási idő van. A további mérkőzéseknél várakozási idő nincs.

A szervezők az esetleges sérülésekért, értéktárgyak eltűnéséért, valamint megrongálásáért nem vállalnak felelősséget.

További híreink

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A klub ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a WKW ETO FC Győr új vezetőedzője Boér Gábor, asszisztens edzője Makra Zsolt, mindketten 3 évre írtak alá.

Győzelemmel ünnepeltünk

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Kiemelt támogatóink

Támogatóink