ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétközi forduló: BMTE-ETO

A csákvári győzelem után ismét idegenben játszik a WKW ETO FC Győr. Szerdán a tabella 16. helyén álló Budafoki MTE következik a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában. A mérkőzést este 19 órakor rendezik a Budafoki MTE Sporttelepén, várhatóan szép számú közönség előtt.

Hétközi forduló: BMTE-ETO

Mikor szeretnénk, várnánk, hogy folytatódjon az ETO tavaszi menetelése, ha nem most! A legutóbbi négy meccsét hibátlanul hozta csapatunk, eredményes volt a játék, bizakodó a hangulat.

Bízzunk benne, hogy az ETO megtartja a hatodik tabellapozíciót vagy még javítani is tud rajta.

Remélhetőleg a győzelmet megszerezve közelebb leszünk céljainkhoz szerda este, és reméljük, hogy a nézők számára is élvezetes mérkőzést játszanak a csapatok, melyen a jó futballé lesz a főszerep. Hajrá ETO!

Ellenfél nézőben:
A Budafok otthonában nehéz mérkőzésre számítunk, mivel a kiesőzónából vonzásából megszabadult BMTE még felszabadultabban játszhat csapatunk ellen.

A BMTE tavasszal többször is bebizonyította, hogy van tartásuk, hiszen a Siófokot és a Soroksárt legyőzték, két gólos hátrányból egalizáltak a Csákvár ellen, illetve a 81. percig vezettek a listavezető Gyirmót otthonában, az eredményt csak a hajrában tudták a sárga-kékek megfordítani. Nem véletlenül nyilatkozta Csizmadia Csaba, a BMTE vezetőedzője, hogy több volt a gyirmóti meccsben számukra, ki meri jelenteni, hogy a mutatott játék alapján a gyengébb csapat nyert aznap este.

Király József: „- Nehéz mérkőzésre számítunk. Ellenfelünket láttam a Gyirmót elleni mérkőzésükön, látszott hogy jó erőket képviselnek. Részünkről fontos, hogy az utóbbi hetek jó szériája után is a földön tudjunk maradni, de természetesen mint eddig is, győzelemre fogunk játszani.”

A sérültjeinkről is megkérdeztük vezetőedzőnket, aki elmondta, hogy a felkészülés alatt megsérült támadónk Kovác Alan jövő héten kezdheti a labdás edzéseket, míg Völgyi Dani a hétvégére talán már bevethető lesz a Békéscsaba ellen.

eto.hu

További híreink

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A klub ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a WKW ETO FC Győr új vezetőedzője Boér Gábor, asszisztens edzője Makra Zsolt, mindketten 3 évre írtak alá.

Győzelemmel ünnepeltünk

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Kiemelt támogatóink

Támogatóink