ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Jakab Dávidot megműtötték

A játékos oldalszalagja még a felkészülés alatt sérült meg. Mielőbbi teljes felépülést kívánunk, várunk vissza a csapatba!

Jakab Dávidot megműtötték

Jakab Dávid még az Alcufer Kupán sérült meg januárban, az akkori vizsgálatok azt mutatták, hogy az oldalszalagja húzódott, illetve minimális szakadást is észleltek. A kötelező pihentetés után a játékos elkezdte a rehabilitációt, a futásig el is jutott mindenféle probléma nélkül, de amikor passzolnia kellett, újra fájdalmat érzett.

Az újabb MRI vizsgálat kimutatta, hogy az oldalszalag sajnos nem tapadt vissza rendesen, és műtéti beavatkozás szükséges.

Jakab tegnap sikeres műtéten esett túl, várhatóan 2 hónap múlva tudja elkezdeni a terheléses munkát, vagyis sajnos erre a szezonra elveszítettük játékosunkat.

„Ez volt az első műtétem, így nem viseltem olyan jól a hírt, de szerencsére a beavatkozás teljesen sikeres volt, semmi más problémát nem találtak a térdemben, ez azért megnyugtató. Most jön majd a dolgok kellemetlen része, a fekvés, rögzítőben van a térdem, és szigorúan pihentetnem kell. Várhatóan 2 hónap múlva kezdhetem terhelni a térdem, így sajnos a bajnokság végéig már nem léphetek pályára. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lehetek a csapattal és nem tudok hozzájárulni a közös sikerekhez, de lelkiekben már a nyári felkészülésre készülök, amikor sokkal erősebben fogok visszatérni! Hajrá ETO!” 

Mielőbbi teljes felépülést kívánunk, várunk vissza a csapatba!

További híreink

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A klub ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a WKW ETO FC Győr új vezetőedzője Boér Gábor, asszisztens edzője Makra Zsolt, mindketten 3 évre írtak alá.

Győzelemmel ünnepeltünk

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Kiemelt támogatóink

Támogatóink