Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Jakab Dávidot megműtötték

A játékos oldalszalagja még a felkészülés alatt sérült meg. Mielőbbi teljes felépülést kívánunk, várunk vissza a csapatba!

Jakab Dávidot megműtötték

Jakab Dávid még az Alcufer Kupán sérült meg januárban, az akkori vizsgálatok azt mutatták, hogy az oldalszalagja húzódott, illetve minimális szakadást is észleltek. A kötelező pihentetés után a játékos elkezdte a rehabilitációt, a futásig el is jutott mindenféle probléma nélkül, de amikor passzolnia kellett, újra fájdalmat érzett.

Az újabb MRI vizsgálat kimutatta, hogy az oldalszalag sajnos nem tapadt vissza rendesen, és műtéti beavatkozás szükséges.

Jakab tegnap sikeres műtéten esett túl, várhatóan 2 hónap múlva tudja elkezdeni a terheléses munkát, vagyis sajnos erre a szezonra elveszítettük játékosunkat.

„Ez volt az első műtétem, így nem viseltem olyan jól a hírt, de szerencsére a beavatkozás teljesen sikeres volt, semmi más problémát nem találtak a térdemben, ez azért megnyugtató. Most jön majd a dolgok kellemetlen része, a fekvés, rögzítőben van a térdem, és szigorúan pihentetnem kell. Várhatóan 2 hónap múlva kezdhetem terhelni a térdem, így sajnos a bajnokság végéig már nem léphetek pályára. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lehetek a csapattal és nem tudok hozzájárulni a közös sikerekhez, de lelkiekben már a nyári felkészülésre készülök, amikor sokkal erősebben fogok visszatérni! Hajrá ETO!” 

Mielőbbi teljes felépülést kívánunk, várunk vissza a csapatba!

További híreink

Holnap edzőmeccs a Csákvár ellen
Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink