Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hidi Sándor profi szerződést kapott

U18-as válogatott tehetségünk, Hidi Sanyi, aki már bemutatkozott a felnőtt csapatban bajnoki mérkőzésen, profi szerződést kapott, amihez ezúton is gratulálunk!

Hidi Sándor profi szerződést kapott

Gratulálunk a profi szerződéshez!

Köszönöm szépen a gratulációt, nagyon örülök, hogy szerződést kaphattam. Persze továbbra is legalább ugyanolyan keményen fogok dolgozni edzéseken, ahogy eddig, és remélem, viszonozni tudom a bizalmat, és minél több játéklehetőséghez jutok a felnőtt csapatban minél előbb.

2016 óta vagy az ETO-nál. Mi a legkedvesebb emléked?

Amikor a tavalyi idényben hazai pályán a Sopron ellen egész második félidőben pályán lehettem. Kint voltak a Stadionban az ETO ultrák, nagyon jó hangulatot teremtettek, óriási élmény volt, és ráadásul nyertünk 2-1-re! Volt egy számomra emlékezetes pillanatom a meccsen, az ellenfél kontratámadást vezetett, és a saját tizenhatosunk vonalán átemeltem egy játékos fölött a labdát, és a nézők meg is tapsoltak. Ezt a pályán nem hallottam, de utólag a csapattársaim elmesélték, erre külön büszke vagyok.

Mit tartasz a legnagyobb erősségednek?

Úgy gondolom, a labdaszerzések és a megszerzett labdák megjátszása az egyik nagy erősségem, és nagyon jó az állóképességem. A bal lábamat szeretném fejleszteni, hogy még univerzálisabb legyek a pályán.

A korosztályos válogatottban is számítanak rád, mik a céljaid a következő időszakban klubszinten és a válogatottban?

Nagyon örülök, hogy számolnak a válogatottban, legközelebb márciusban Örményországban játszunk felkészülési meccseket. Szeretnék minél több mérkőzést játszani a válogatottal és szeretném stabilizálni a helyemet, hogy a jövőben felnőttként is lehetőségem legyen címeres mezben játszani.

Klubszinten szeretnék minél több lehetőséget kapni a felnőtt csapatban, minél jobb eredményeket elérni, és a szezon végén minél jobb helyezéssel zárni a tabellán.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink