Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U10: Győzelem a Farsangi kupán

Bordás Csaba vezette U10-es csapatunk újabb tornagyőzelmet zsebelt be, ezúttal a hétvégi Farsangi kupát nyerték meg a gyerekek! Gratulálunk!

U10: Győzelem a Farsangi kupán

U10-es csapatunk hibátlan mérleggel, 7 győzelemmel megnyerte a Tatán rendezett Farsangi kupát.

Bordás Csaba:Végig kiemelkedtünk a játékunkkal a mezőnyből, ez eredményességben is megmutatkozott. Veretlenül nyertük a tornát. Tőlünk lett a gólkirály (Czuppon Bálint), és a legjobb játékos (Bősze Levente) is.”

Eredmények:

ETO - Szeged GA 5 - 1

ETO - Jászberény 1 - 0

ETO - DAC Győr 5 - 0

ETO - Csepel FC 5 - 0

ETO - Csorna 5 - 0

ETO - Siófok BFC 2 - 0

ETO - Sturovó 3 – 0

Játékosok:

Deli Péter, Bősze Levente, Czigler Kolos, Pécskai Csongor, Mitring Marcell, Kun-Putics Bendegúz, Czuppon Bálint, Vitális Noel Máté, Lengyel Huba, Béres Benedek

Szép volt fiúk!

További híreink

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

U19-es csapatunk hazai pályán a félidőben még 1:0-ra vezetett a második helyen álló Budapest-Honvéd ellen, de az utolsó percben egyenlíteni tudott a vendég együttes. Ennek ellenére továbbra is három ponttal a tabella élén állnak Csató Sándor tanítványai. Az U17 idegenben szerzett értékes pontot a Ferencváros otthonában, ahol kétgólos hátrányból a hajrában Major és Artner találataival sikerült 3:3-ra alakítani a végeredményt! Szép volt fiúk!

A legkisebbek is jeleskedtek

A legkisebbek is jeleskedtek

Az U7-U8-as korosztályaink vasárnap az SC Sopron által szervezett nemzetközi tornán vettek részt Ritzingben 2-2 fiú, valamint egy lány csapattal. Délelőtt az U7, délután pedig az U8 szerepelt és remek eredményeket értek el! Gratulálunk mindenkinek!

Kerkez Milos a válogatottban

Kerkez Milos a válogatottban

Az U17-es válogatott következő programjára március 01-04. között kerül sor, melynek keretein belül felkészülési edzőtáborban vesznek részt Telkiben. Az összetartásra korosztályos csapatunk meghatározó játékosa Kerkez Milos is meghívást kapott! Gratulálunk! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink