ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Közeledik a szezonkezdés

Hogy sikerült a felkészülés?

Felemás volt a felkészülésünk, az első két-három hétben több sérült játékosunk is volt, akik a második szakaszra jöttek csak helyre. Onnantól elvégeztük azt a munkát, amit beterveztünk.

Milyen állapotban látja a csapatot?

Még két hét van a bajnokság kezdetéig, egy erőfelmérő lesz a szombati Magyar Kupa meccs a Ferencváros ellen, de úgy gondolom, hogy még szükségünk van arra a két hétre.

Mit vár a szombati mérkőzéstől?

Nem feltartott kézzel megyünk, tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de szeretnénk megnehezíteni a Ferencváros helyzetét, hiszen egy mérkőzésen minden előfordulhat.

Történt-e változás télen a csapat összetételét illetően?

Ugyanazzal a kerettel dolgozunk, egy-két nagyon fiatal játékost vettünk oda edzésekre, de nekik még nagyon sok időre van szükségük, hogy NB1-be tudjanak játszani. Kalmár Vivien visszatérésével létszámba többen lettünk, remélem, hogy minőségben is látszik majd a csapaton, de még sokat kell tennie azért, hogy utolérje magát.

Fél szezon elteltével milyen céllal vágnak neki a folytatásnak?

Nehéz dolgunk lesz, hiszen rajtunk kívül szinte minden csapat erősödött új igazolásokkal, ezért célunk továbbra is a biztos bennmaradás!


FTC-Telekom - ETO FC Győr
FÖRCH Női Magyar Kupa
2019. február 23. 17:00
Kocsis Sándor Sportközpont

További híreink

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Kulcsár Zsolt 23 éve dolgozik edzőként, az ETO-t pedig 2002 óta erősíti. Eddigi pályafutása során végigjárta a szamárlétrát – U8 és NBIII között minden csapatnál megfordult már. Ezalatt szép sikereket ért el, 4 bajnoki címet, három ezüstérmet és egy bronzérmet gyűjtött be különböző korosztályokkal.

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink