ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO UP: Kezdenek jönni az eredmények

Az ETO FC Győr utánpótlás szinte mindegyik korosztálya a hétvégén szép győzelmeket szerzett.

ETO UP: Kezdenek jönni az eredmények

ETO FC Győr U19 - Vasas FC U19 1-2 (0-2)
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Múcska

ETO kezdő: Ruisz (Mitnach), Szamosi (David), Jakab, Csonka  (Vonnák), Kalmár, Hidi, Múcska, Szabó (Karvaj), Tóth (Szentes), Márton (Kulcsár), Balogh.

Sokáig kiegyenlített volt a találkozó, amelyben a Vasas az első félidőben két gólos előnyre tett szert, főleg a pontosabb befejezéseivel tudott felülkerekedni. A szünet után az ETO fokozatosan átvette a játék irányítását, hatalmas küzdelem alakult ki minden labdáért. A hajrában volt több lehetősége a győrieknek a gólszerzésre, de Múcska 11-esével csak a szépítés sikerült.

Ozoróczi Gábor: - Két ellentétes félidőt játszottunk. Az elsőben tompán sok egyéni hibával, a másodikban az ellenfél fölé nőve feljavuló csapatjátékkal sok helyzetet kidolgozva futballoztunk.


Vasas FC U17 - ETO FC Győr U17 3-2 (3-1)
2019. február 16. | 
Gólszerzők: Farkas, Szabados

ETO kezdő: Czingráber – Fendrik (Szabados), Varga Zs. (Wágenhoffer), Ame, Tamás - Rébék, Vitális, Orosz - Illés (Molnár), Farkas, Varga M. (Kovács)

Korán vezetést szerzett Farkas révén az ETO U17, azonban a Vasas megfordította az állást a szünetig. A 2.  félidőben az ETO fölénybe került a hazaiakkal szemben, de a két gólos Vasas előnyt nem sikerült egalizálni, pedig benne volt a levegőben.

Csató Sándor: - Korán vezetést szereztünk, de ellenfelünk kihasználta védelmi hibáinkat és megfordította az eredményt. A második félidőben hiába játszottunk fölényben, csak egy gólt tudtunk szerezni.


Vasas FC - ETO FC Győr 1-6 (1-1)
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Szitás 2, Mayer, Rák, Bagó, Hauser

ETO kezdő: U16: Deák O., Nádudvari B. (Saad 70.), Gasztos, Reitzer, Zsuppán B.  – Bagó B., Gacs G., Berzsenyi (Juhász 60.) . Rák Sz. (Hauser B. 60.), Mayer (Kocsis G. 70.), Szitás R., Kocsis Z. 60.)
Vezetőedző: Jäkl Antal

Ismét nagy arányú győzelemmel folytatta az ETO U16 felkészülését a jó erőkből álló Vasas otthonában. Remélhetőleg kitart az eredményesség a bajnoki találkozókra!

Jäkl Antal: - Végig meggyőző játékkal jól játszotak a srácok! Jó volt látni, hogy felszabadultan fociztunk!


ETO FC Győr U15 – FC Petrzalka U15 (SVK) 1-0 (0-0)
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO kezdő: Kiss - Deákovits (Bognár), Kozári, Tullner, Óvári, Vingler, Bartossik (Tóth), Kovács (Tankovits), Torma (Urblik), Lacza, Huszár (Németh)

Az U15 fokozódó fölényben futbalozott, de rendkívül pontatlanul fejezte be helyzeteit az ETO a Ptrezalka együttese ellen. A szünet után még nagyobb volt az ETO fölénye, végül egy szép találattal sikerült megszerezni a győzelmet.

Bognár Zsolt: - Egész mérkőzésen fölényben játszottunk, játékosaim mindent megvalósítottak, amit kértem tőlük. Azonban sok volt a pontatlanság a végjátékunkban és a helyzetkihasználásunkban. Sokkal jobban kell koncentrálni a helyzeteknél. Pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Elégedett vagyok a látottakkal!


ETO FC Győr U14 – FC Petrzalka U14 (SVK) 5-0 (3-0)
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Huszár M (9.), Süveges A (16., 37.), Zsédely B (56.), Szűcs P (80.)

ETO kezdő: Csáktornyai M. (Lázár M. 40.) – Somogyi Á. (Horváth K. 40.), Tóth D., Lányi B., Kulcsár M. – Szűcs P., Steitz M., Kondor L. – Süveges A., Zsédely B., Fekete G. (Bíró B. 40.)
Vezetőedző: Kulcsár Zsolt

Kulcsár Zsolt: - Az egész mérkőzést végig irányítva szép gólokat szerezve megérdemelten nyertünk! Gratulálok a csapatnak!


ETO U12: Két nap, két győzelem, szép volt fiúk!

Péntek

ETO FC Győr - Újpest 1-0
2019. február 15. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Szecsődi M.

ETO kezdő: Tarcsi Tamás, Csorba Dominik, Cseszregi Csanád, Varga Máté, Csorba Noel, Hős Zsombor, Pénzes Ádám, Szecsődi Bence, Szecsődi Máté

Csere: 25 percben Lakasz Marcell, Hajdú Peti, Horváth Bence, Csorba Trisztán, Peth Benedek!

Sárközi Attila: Gyors és agresszív ellenfél ellen játszottunk, nyomás alatt tudtuk őket tartani és az ő térfelükön tudtuk labdát birtokolni! Sok támadást vezettünk sajnos ez viszont golokban már nem mutatkozott meg! De végig kontrollálni tudtuk a mérkőzést!


Szombat

FC Petrzalka - ETO FC Győr 1-2
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO kezdő: Klement Zsolt, Pethő Benedek, Cseszregi Csanád, Varga Máté, Csorba Noel, Hős Zsombor, Pénzes Ádám, Hajdú Peti, Csorba Trisztán

Csere: 20 percben Lakasz Marcell, Molnár Zalán, Horváth Bence, Csorba Dominik, Somogyi Ákos

Sárközi Attila: 2 fiatal játékossal kiegészülve kissé fáradtan játszottunk, de voltak szép támadásaink. A srácok nagyot küzdöttek, próbálták kontrollálni a meccset! Külön öröm, hogy a 2 fiatal játékos közül Ákos a védelemben nagyon sok labdát szerzett és abból jól játszott előre. Zalán pedig a győztes gólján kívül nagyszerepet vállalt a támadásokban és a védekezésben is kivette a részét!

eto.hu

További híreink

ETO UP: Eredményes hétvége az Akadémián

ETO UP: Eredményes hétvége az Akadémián

ETO sikerektől volt hangos a hétvége, szombaton hazai pályán elsöprő győzelmet aratott az U19 és az U13 is, illetve győzött még az U17, U15 és U14-es csapatunk. Gratulálunk mindenkinek! Szép volt fiúk!

Puska triplája élményszámba ment

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink