ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO UP: Kezdenek jönni az eredmények

Az ETO FC Győr utánpótlás szinte mindegyik korosztálya a hétvégén szép győzelmeket szerzett.

ETO UP: Kezdenek jönni az eredmények

ETO FC Győr U19 - Vasas FC U19 1-2 (0-2)
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Múcska

ETO kezdő: Ruisz (Mitnach), Szamosi (David), Jakab, Csonka  (Vonnák), Kalmár, Hidi, Múcska, Szabó (Karvaj), Tóth (Szentes), Márton (Kulcsár), Balogh.

Sokáig kiegyenlített volt a találkozó, amelyben a Vasas az első félidőben két gólos előnyre tett szert, főleg a pontosabb befejezéseivel tudott felülkerekedni. A szünet után az ETO fokozatosan átvette a játék irányítását, hatalmas küzdelem alakult ki minden labdáért. A hajrában volt több lehetősége a győrieknek a gólszerzésre, de Múcska 11-esével csak a szépítés sikerült.

Ozoróczi Gábor: - Két ellentétes félidőt játszottunk. Az elsőben tompán sok egyéni hibával, a másodikban az ellenfél fölé nőve feljavuló csapatjátékkal sok helyzetet kidolgozva futballoztunk.


Vasas FC U17 - ETO FC Győr U17 3-2 (3-1)
2019. február 16. | 
Gólszerzők: Farkas, Szabados

ETO kezdő: Czingráber – Fendrik (Szabados), Varga Zs. (Wágenhoffer), Ame, Tamás - Rébék, Vitális, Orosz - Illés (Molnár), Farkas, Varga M. (Kovács)

Korán vezetést szerzett Farkas révén az ETO U17, azonban a Vasas megfordította az állást a szünetig. A 2.  félidőben az ETO fölénybe került a hazaiakkal szemben, de a két gólos Vasas előnyt nem sikerült egalizálni, pedig benne volt a levegőben.

Csató Sándor: - Korán vezetést szereztünk, de ellenfelünk kihasználta védelmi hibáinkat és megfordította az eredményt. A második félidőben hiába játszottunk fölényben, csak egy gólt tudtunk szerezni.


Vasas FC - ETO FC Győr 1-6 (1-1)
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Szitás 2, Mayer, Rák, Bagó, Hauser

ETO kezdő: U16: Deák O., Nádudvari B. (Saad 70.), Gasztos, Reitzer, Zsuppán B.  – Bagó B., Gacs G., Berzsenyi (Juhász 60.) . Rák Sz. (Hauser B. 60.), Mayer (Kocsis G. 70.), Szitás R., Kocsis Z. 60.)
Vezetőedző: Jäkl Antal

Ismét nagy arányú győzelemmel folytatta az ETO U16 felkészülését a jó erőkből álló Vasas otthonában. Remélhetőleg kitart az eredményesség a bajnoki találkozókra!

Jäkl Antal: - Végig meggyőző játékkal jól játszotak a srácok! Jó volt látni, hogy felszabadultan fociztunk!


ETO FC Győr U15 – FC Petrzalka U15 (SVK) 1-0 (0-0)
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO kezdő: Kiss - Deákovits (Bognár), Kozári, Tullner, Óvári, Vingler, Bartossik (Tóth), Kovács (Tankovits), Torma (Urblik), Lacza, Huszár (Németh)

Az U15 fokozódó fölényben futbalozott, de rendkívül pontatlanul fejezte be helyzeteit az ETO a Ptrezalka együttese ellen. A szünet után még nagyobb volt az ETO fölénye, végül egy szép találattal sikerült megszerezni a győzelmet.

Bognár Zsolt: - Egész mérkőzésen fölényben játszottunk, játékosaim mindent megvalósítottak, amit kértem tőlük. Azonban sok volt a pontatlanság a végjátékunkban és a helyzetkihasználásunkban. Sokkal jobban kell koncentrálni a helyzeteknél. Pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Elégedett vagyok a látottakkal!


ETO FC Győr U14 – FC Petrzalka U14 (SVK) 5-0 (3-0)
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Huszár M (9.), Süveges A (16., 37.), Zsédely B (56.), Szűcs P (80.)

ETO kezdő: Csáktornyai M. (Lázár M. 40.) – Somogyi Á. (Horváth K. 40.), Tóth D., Lányi B., Kulcsár M. – Szűcs P., Steitz M., Kondor L. – Süveges A., Zsédely B., Fekete G. (Bíró B. 40.)
Vezetőedző: Kulcsár Zsolt

Kulcsár Zsolt: - Az egész mérkőzést végig irányítva szép gólokat szerezve megérdemelten nyertünk! Gratulálok a csapatnak!


ETO U12: Két nap, két győzelem, szép volt fiúk!

Péntek

ETO FC Győr - Újpest 1-0
2019. február 15. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Szecsődi M.

ETO kezdő: Tarcsi Tamás, Csorba Dominik, Cseszregi Csanád, Varga Máté, Csorba Noel, Hős Zsombor, Pénzes Ádám, Szecsődi Bence, Szecsődi Máté

Csere: 25 percben Lakasz Marcell, Hajdú Peti, Horváth Bence, Csorba Trisztán, Peth Benedek!

Sárközi Attila: Gyors és agresszív ellenfél ellen játszottunk, nyomás alatt tudtuk őket tartani és az ő térfelükön tudtuk labdát birtokolni! Sok támadást vezettünk sajnos ez viszont golokban már nem mutatkozott meg! De végig kontrollálni tudtuk a mérkőzést!


Szombat

FC Petrzalka - ETO FC Győr 1-2
2019. február 16. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO kezdő: Klement Zsolt, Pethő Benedek, Cseszregi Csanád, Varga Máté, Csorba Noel, Hős Zsombor, Pénzes Ádám, Hajdú Peti, Csorba Trisztán

Csere: 20 percben Lakasz Marcell, Molnár Zalán, Horváth Bence, Csorba Dominik, Somogyi Ákos

Sárközi Attila: 2 fiatal játékossal kiegészülve kissé fáradtan játszottunk, de voltak szép támadásaink. A srácok nagyot küzdöttek, próbálták kontrollálni a meccset! Külön öröm, hogy a 2 fiatal játékos közül Ákos a védelemben nagyon sok labdát szerzett és abból jól játszott előre. Zalán pedig a győztes gólján kívül nagyszerepet vállalt a támadásokban és a védekezésben is kivette a részét!

eto.hu

További híreink

5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

Americo Pereira, Farkas Balázs, Szabados Attila és Vitális Milán az U18-as, Zsuppán Balázs az U17-es korosztályos válogatott edzőtáborába kapott meghívót. Nagyon büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Lovrencsics Balázs és Bagi István meglátogatta az ETO Focitábort
A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a legmagasabb minősítést kapta

Kiemelt támogatóink

Támogatóink