Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Mervó Bence távozik

Közös megegyezéssel távozik az ETO-tól Mervó Bence, egyelőre még nincs másik klubja, szabadon igazolható.

Mervó Bence távozik

„Decemberben jeleztem a klubnak, hogy kaptam egy külföldi megkeresést. A Tulajdonos úr és a vezetőség nagyon korrekt volt, megegyeztünk, hogy januárral felbontjuk a szerződésünket. Utólag is köszönöm, hogy nem gördítettek akadályt a külföldre igazolásom útjába. Sajnálatos módon, január elején újra megsérültem. A klubbal felbontottam a szerződést, de a külföldi lehetőséget visszamondták a sérülésem miatt. Jelenleg az ETO-ban végzem a műtét utáni rehabilitációmat, amiért külön köszönetet mondok mindenkinek, aki ebben segít, illetve a lehetőséget biztosítja. Most fel kell építeni magam, minden órában ezen dolgozom. Az elkövetkezőkben nagy valószínűséggel itthon Magyarországon folytatom pályafutásom. Remélem, hamar visszajut az ETO ahova tartozik és egyszer még részese lehetek a szeretett klubom sikerének. Hajra ETO!” – mondta Mervó Bence búcsúzóul.

Mielőbbi teljes felépülést és sok sikert kívánunk Bencének a pályán és azon kívül egyaránt!

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink