Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Mervó Bence távozik

Közös megegyezéssel távozik az ETO-tól Mervó Bence, egyelőre még nincs másik klubja, szabadon igazolható.

Mervó Bence távozik

„Decemberben jeleztem a klubnak, hogy kaptam egy külföldi megkeresést. A Tulajdonos úr és a vezetőség nagyon korrekt volt, megegyeztünk, hogy januárral felbontjuk a szerződésünket. Utólag is köszönöm, hogy nem gördítettek akadályt a külföldre igazolásom útjába. Sajnálatos módon, január elején újra megsérültem. A klubbal felbontottam a szerződést, de a külföldi lehetőséget visszamondták a sérülésem miatt. Jelenleg az ETO-ban végzem a műtét utáni rehabilitációmat, amiért külön köszönetet mondok mindenkinek, aki ebben segít, illetve a lehetőséget biztosítja. Most fel kell építeni magam, minden órában ezen dolgozom. Az elkövetkezőkben nagy valószínűséggel itthon Magyarországon folytatom pályafutásom. Remélem, hamar visszajut az ETO ahova tartozik és egyszer még részese lehetek a szeretett klubom sikerének. Hajra ETO!” – mondta Mervó Bence búcsúzóul.

Mielőbbi teljes felépülést és sok sikert kívánunk Bencének a pályán és azon kívül egyaránt!

További híreink

 Az alázat viszi őket előre

Az alázat viszi őket előre

Két újabb fiatal akadémistánk, Szabó Tamás és Szabados Attila kötelezte el magát 3 évre klubunkhoz, míg előbbi bemutatkozásra vár a felnőttek között, utóbbi a kezdőcsapatba verekedné be magát a következő szezonban!

Visszatért az ETO-hoz Horváth Cs. Attila
Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

A 2013-as bajnokcsapat védője, Lipták Zoltán visszatért az ETO-hoz! A korábbi válogatott játékos a következő szezonban kulcsszerepet tölthet be a védelem oszlopos tagjaként és a fiatal játékosok mentoraként egyaránt! Köszöntünk újra a csapatban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink