ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Fordított és nyert az ETO

Küzdelmes gólnélküli első félidő után a második félidőben egy gólos hátrányból tudott fordítani az ETO a BSS Monor ellen. Csapatunk Szimcsó Viktor és Lovrencsics Balázs góljainak köszönhetően nyerte meg a találkozót.

Fordított és nyert az ETO

WKW ETO FC Győr – BSS Monor 2-1 (0-0)

Gólszerzők: Szimcsó (61.), Lovrencsics (75.), illetve Farkas (54.)

WKW ETO kezdő: Horváth - Kovács K., Tar Zs., Vukasovics M., Völgyi D. - Bagi I., Vashkeba V., Tajthy T. (Szalánszki 59.) - Andric N., Szimcso V., Lovrencsics B.
Cserék: Gyurákovics E., Kalmár O., Koszó B., Tóth D., Vadász V., Szalánszki G., Hidi M S. Vezetőedző: Király József

BSS Monor kezdő: Bozsó A. - Tóth F., Lázár Zs., Szuhodovszki S. (Szabó D. 79.), Sági M., Bori G., Asztalos D. (Peszmeg V. 74.), Farkas N., Fülöp N., Hamar Á. (Tóth B. 58.), Palincsár M.
Cserék: Paulovicz D., Barthel G., Peszmeg V., Tóth B., Pintér D., Haragos V., Szabó D. Vezetőedző: Horváth Dávid.

Sárgalap: Tóth F. 9., Asztalos D. 19., Bagi I. 68., Szimcso V. 77., Sági M. 84., Farkas N. 93.


A mérkőzés elején két ígéretes helyzetünk után ritmustalanná, kicsit „szenvedőssé” vált a játékunk, a Monor 10 emberrel védekező falát nem igazán sikerült feltörni. A vendégek ellenben a győri kapu előtt veszélyesebbnek tűntek főleg kontrából, de a félidőt kevés helyzet és a nem túl nagy iramú, küzdelmes mezőnyjáték jellemezte.

A szünet után lendületesebbé vált a találkozó, jól szerveztük a játékot, mégis váratlanul a Monor szerezte meg a vezetést az 54. percben. Ekkor Farkas Norbert került helyzetbe, lövése védhetetlenül vágódott Horváth felett a felső léc alá (0-1).

Nem estünk kétségbe ezután, csapatunk fokozta a játék iramát, ami a támadásainknál hibára késztette a Monort. A 61. percben kiegyenlítettünk! Egy labdaszerzést követően Vashkeba adott középre, labdáját egy állítás után a Szimcsó vágta elegánsan a bal alsó sarokba (1-1).

A gól követően egy akcióban szépen járattuk a labdát, majd beadás után egy monori védő csúsztatása Bagi felé szállt, kapásból előtte, de a kapu fölé szállt a labda.

Majdnem újra vezetést szerzett a Monor. Egy kapu előtti tömörülésben a csereként beállt Tóth Barna forgolódott két győri védőtől szorongatva, majd fordulásból Vukasovicsot érve szögletre gurult a bal kapufa mellett a labdája, szerencsénkre.

Csapatunk továbbra is nagy lendülettel támadott, ami meg is hozta a sikert a 74. percben, megfordítottuk az állást! Andic Nemanja futott el a jobb szélen, beadását Lovrencsics Balázs ritka szép csukafejessel juttatta a jobb sarokba (2-1).

A hátralévő időben több győri helyzet is kimaradt, ezekből a legnagyobb Andricé volt, egy rossz hazaadást elcsípve megkerülte védőjét és a kapust is, de a kapura gurítást a gólvonalról vágta ki egy önfeláldozóan becsúszó monori védő.

Vukasovics bombája kerülte el a kaput, a hajrában pedig szöglet után Bagi vágta estében fölé a labdát.

A találkozót Völgyi szabadrúgása zárta, ami sajnos fölé ment a 95. percben.

Az első félidő nem túl emlékezetes játéka után csapatunk tudott váltani, és a támadóbb futball végül sikert hozott a korábban vezetést szerző, végletekig nagyot küzdő Monor ellen.

Horváth Dávid (BSS Monor vezetőedzője): "- A vezető gólunkig egy stabil és fegyelmezett játékot játszottunk, mondhatni az is benne volt a mérkőzésben, hogy újabb gólt szerzünk, hiszen többször is eljutottunk a kapujuk elé. Majd előnyünk birtokában egy koncentráció visszaesés következett, hiszen elég régen vezettünk egy meccsen (Novenber 4-én), talán ez is hozhatta azt a csavart, hogy két figyelmetlenségből hátrányba kerültünk. Utána már nem volt erőnk kiegyenlíteni sajnos, de úgy érzem pontot érdemelt volna csapatunk. A meccsbe beletett erőfeszítésünk végett rászolgáltunk volna az egy pontra."

Király József (WKW ETO FC Győr vezetőedzője): "- Jól kezdtük a mérkőzést, volt 2 gólszerzési lehetőségünk, majd kicsit elvesztettük a játék fonalát, kicsit szenvedőssé vált futballunk. Sajnos az ellenfél meg is tudta szerezni a vezetést. Annak nagyon örülök, hogy vesztes állásból meg tudtuk fordítani a mérkőzést, amiben csapatunk végig bízott. A közönségünk is támogatott ebben minket, összességében elégedett vagyok a győzelemmel, a három pont megszerzése nagyon fontos volt nekünk."

eto.hu

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó hírek

Vasárnap 14 óra: WKW ETO-BSS Monor

Vasárnap 14 óra: WKW ETO-BSS Monor

Az idei évi első hazai mérkőzését a BSS Monor ellen játssza a WKW ETO FC Győr. A Merkantil Bank Liga 23. fordulójának összecsapása 14 órakor kezdődik az ETO Stadionban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink