ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap 14 óra: WKW ETO-BSS Monor

Az idei évi első hazai mérkőzését a BSS Monor ellen játssza a WKW ETO FC Győr. A Merkantil Bank Liga 23. fordulójának összecsapása 14 órakor kezdődik az ETO Stadionban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Vasárnap 14 óra: WKW ETO-BSS Monor

Szívós, hajtós csapat a Monor, játékosai végig küzdik a meccset, nehéz megtörni őket. (Fotó: A kép a WKW ETO-Vác FC előkészületi mérkőzésen készült.)

Nagyobb arányban nyerni csak a Gyirmótnak (7-2) és a ZTE-nek sikerült (4-1) ellenük. A Monor ellen mind az ETO, mind a Kaposvár, a Vasas, vagy a Békéscsaba is megszenvedett a győzelemért.

Legutóbbi bajnokijukon is ugyanez történt. A Csákvár kétszer is vezetni tudott ellenük, mindkétszer egalizálni tudtak hazai pályán, így 2-2-es döntetlenre végződött az tavaszi nyitányuk.


Csapatunk legutóbb 3-2-es vereséget szenvedett egy erősen vitatható 11-essel a ZTE otthonában. Bár megvoltak a lehetőségeink, a kapu előtt jobban kell teljesíteni a jövőben.

A Monor ellen csapatunknak a saját játékára kell figyelnie, és természetesen a helyzeteket ki kell tudnia használni ahhoz, hogy megszerezzük a 3 pontot.

Ha az ETO olyan lendülettel és kreatívan játszik, mint a Zalaegerszeg ellen szerdán, biztosan könnyebb mérkőzésre számíthat a kék-fehérek ellen mint az ősszel. Akkor a tíz főre fogyatkozott csapatunk - melyet akkor még Mészöly Géza irányított - a hajrában tudta megnyerni Kovács Krisztián góljával a találkozót.

Király József vezetőedző: „Hazai pályára is át kell mentenünk azt a hozzáállást, harcosságot, futóteljesítményt, amit a legutóbbi mérkőzésen mutatott a csapat. Tiszteljük ellenfelünket, és tudjuk, hogy a kötelező mindig nehéz, de hazai pályán mindenképpen győzelemre kell játszanunk.”

Várunk mindenkit a WKW ETO FC Győr mérkőzésére! Csak az ETO! Hajrá Győr!


2018. augusztus 19.
BBS Monor - WKW ETO FC Győr 2-3 (0-1).
Az első félidőben Szánthó Regő lövésével szereztük meg a vezetést (0-1), amit Tóth B. fejesével egalizált a Monor a 2. félidő elején (1-1). Tar kiállításával emberhátrányba kerültünk, több mint fél órával a vége előtt. A mozgalmas hajrában Tajthy szerezte meg ismét a vezetést, (1-2) de a Monor válaszul 11-esből kiegyenlített nem sokkal később (2-2). Az utolsó pillanatokban azonban Szánthó átadásából Kovács Krisztián talált a kapuba, amivel megszereztük a győzelmet egy szép végső támadás után (2-3)! Szép volt fiúk!

További híreink

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kovács Krisztián előkelő társaságban

Kovács Krisztián előkelő társaságban

Az MLSZ Produktivitási rendszer összesített listáján a 2018/2019-es szezonban saját nevelésű tehetségünk, Kovács Krisztián a nívós negyedik helyet foglalja el !

Újra nyert az ETO!

Újra nyert az ETO!

A WKW ETO FC Győr 2-0-ra nyert a Balmaz Kamilla csapata ellen. Koszó szerzett vezetést, majd egy csodaszép győri akció végén Andric döntötte el a találkozót végleg csapatunk javára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink