ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap 14 óra: WKW ETO-BSS Monor

Az idei évi első hazai mérkőzését a BSS Monor ellen játssza a WKW ETO FC Győr. A Merkantil Bank Liga 23. fordulójának összecsapása 14 órakor kezdődik az ETO Stadionban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Vasárnap 14 óra: WKW ETO-BSS Monor

Szívós, hajtós csapat a Monor, játékosai végig küzdik a meccset, nehéz megtörni őket. (Fotó: A kép a WKW ETO-Vác FC előkészületi mérkőzésen készült.)

Nagyobb arányban nyerni csak a Gyirmótnak (7-2) és a ZTE-nek sikerült (4-1) ellenük. A Monor ellen mind az ETO, mind a Kaposvár, a Vasas, vagy a Békéscsaba is megszenvedett a győzelemért.

Legutóbbi bajnokijukon is ugyanez történt. A Csákvár kétszer is vezetni tudott ellenük, mindkétszer egalizálni tudtak hazai pályán, így 2-2-es döntetlenre végződött az tavaszi nyitányuk.


Csapatunk legutóbb 3-2-es vereséget szenvedett egy erősen vitatható 11-essel a ZTE otthonában. Bár megvoltak a lehetőségeink, a kapu előtt jobban kell teljesíteni a jövőben.

A Monor ellen csapatunknak a saját játékára kell figyelnie, és természetesen a helyzeteket ki kell tudnia használni ahhoz, hogy megszerezzük a 3 pontot.

Ha az ETO olyan lendülettel és kreatívan játszik, mint a Zalaegerszeg ellen szerdán, biztosan könnyebb mérkőzésre számíthat a kék-fehérek ellen mint az ősszel. Akkor a tíz főre fogyatkozott csapatunk - melyet akkor még Mészöly Géza irányított - a hajrában tudta megnyerni Kovács Krisztián góljával a találkozót.

Király József vezetőedző: „Hazai pályára is át kell mentenünk azt a hozzáállást, harcosságot, futóteljesítményt, amit a legutóbbi mérkőzésen mutatott a csapat. Tiszteljük ellenfelünket, és tudjuk, hogy a kötelező mindig nehéz, de hazai pályán mindenképpen győzelemre kell játszanunk.”

Várunk mindenkit a WKW ETO FC Győr mérkőzésére! Csak az ETO! Hajrá Győr!


2018. augusztus 19.
BBS Monor - WKW ETO FC Győr 2-3 (0-1).
Az első félidőben Szánthó Regő lövésével szereztük meg a vezetést (0-1), amit Tóth B. fejesével egalizált a Monor a 2. félidő elején (1-1). Tar kiállításával emberhátrányba kerültünk, több mint fél órával a vége előtt. A mozgalmas hajrában Tajthy szerezte meg ismét a vezetést, (1-2) de a Monor válaszul 11-esből kiegyenlített nem sokkal később (2-2). Az utolsó pillanatokban azonban Szánthó átadásából Kovács Krisztián talált a kapuba, amivel megszereztük a győzelmet egy szép végső támadás után (2-3)! Szép volt fiúk!

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink