ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bíztató játék, drámai hosszabbítás

Az ETO-nak hiába volt több helyzete a félbeszakadt találkozó folytatásán, hiába futballozott ötletesebben a ZTE-nél, a hosszabbítás utolsó mozzanataként befújt véleményes büntető ZTE sikert hozott.

Bíztató játék, drámai hosszabbítás

Borító kép: zaol.hu

ZTE FC – WKW ETO FC Győr 3-2 (1-1) 51. percben félbeszakadt találkozó folytatása!
Gólszerzők: Bobál 27., Vukasovics 31., Barczi 62., Lovrencsics 66.

ZTE Kezdő: Zöldesi – Lesjak, Babati, Bobál, Devecseri, Grumic, Kocsis, Bedi, Barczi, Bolla, Kiss Cserék: Szemerédi, Madarász, Novák, Gajdos, Szabó, Szépe, Szökrönyös Vezetőedző: Dobos Barnabás

WKW ETO kezdő: Horváth – Kovács, Tar, Vadász, Völgyi – Bagi, Vashkeba, Tajthy - Andric, Szimcsó, Lovrencsics Cserék: Gyurákovics, Kalmár, Tóth, Erdélyi, Szalánszki, Hidi, Petró

Király József két helyen is változtatott csapatunk kezdő összeállításán, Vukasovics helyett Vadász lépett pályára a kezdőben, míg Tajthy Petrót váltotta. A cserepadot tekintve a hazaiaknál Németh helyett Szabó került keretbe, míg az ETO-nál Szánthó nem utazott el a mérkőzésre, Hidi és Kalmár is a cserék között foglalt helyet.

A győri csapatban hárman is lázas betegek, Vukasovics Marko, Koszó Balázs és Szánthó Regő ezért nem utazott Zalaegerszegre.

Bedobással és ápolással kezdődött a találkozó. A bemelegítő perceket követően az ETO vette át a játék irányítását, Völgyi szabadrúgását Zöldesi tolta szögletre az 57. percben.

Lovrencsics Balázs mutatta meg, nagyon érzi a kaput, csúsztatott fejesét Zöldesi bravúrral ütötte ki, az ismétlést Szimcsó lőtte mellé.

Ahogy vasárnap, ma is a ZTE szerezte meg a vezetést egy gyors kontrából, hiába a több ígéretes győri helyzet.

Bobál szöktette Grumicsot a bal szélen, aki a lendületből érkező Barczi elé tálalt, akinek futtából leadott lövése után a labda védhetetlenül a győri kapu bal alsó sarkában landolt (2-1).

Ahogy az első félidőben, most is négy perccel később kiegyenlített az ETO. Nagyszerű egyéni akció végén Lovrencsics lövése landolt a léc alatt (2-2)! Tajthy adott nagy labdát centerünknek.

Lendületben maradt az ETO, sőt többször meg tudta zavarni a hazaiak védelmét, egy ilyen szituációból Lovrencsics sprintelt rá egy rövid hazaadásra, Zöldesi óriásit vetődve elcsípte a hosszúba tartó labdát.

A hajrában Lovrencsics ugratta ki Szimcsót, aki kicselezve a kapust emelt kapura, de a hazai hálóőr bele tudott érni, kimaradt a lehetőség.

Két perccel később Bagi előtt nyílt egy szűk rés a kapu felé, de estében mellé perdítette a Völgyi beívelése után levágódó labdát.

A hosszabbítás 3. perce hihetetlen eseményeket hozott, ami sajnos nem az ETO-nak kedvezett.

A hosszabbítás letelte után büntetőt ítél a bíró a hazaiaknak. Völgyi sárgalapot kapott, Bobál pedig értékesítette a büntetőt (3-2).

Nem érdemel vereséget az ETO ezen a találkozón, mindkétszer fel tudott állni, több ígéretesnél is nagyobb helyzete volt, jobban is játszott, jóval közelebb állt a mérkőzés megnyeréséhez a folytatásban. A véleményes büntető értékesítése után 3-2-re a ZTE nyerte a meccset.

Csapatunk nagyot harcolva, mindent megtett a győzelemért, de sajnos pont nélkül tér haza az ETO Zalaegerszegről. Szép volt fiúk, ezzel a hozzáállással kell dolgozni tovább!

eto.hu

Fotó: Zaol.hu

Korábban írtuk:

ZTE FC – WKW ETO FC Győr 1-1 (1-1) Félbeszakadt!
Gólszerzők: Bobál 27., Vukasovics 31.

ZTE Kezdő: Zöldesi – Lesjak, Babati, Bobál, Devecseri, Grumic, Kocsis, Bedi, Barczi, Bolla, Kiss
Cserék: Szemerédi, Madarász, Novák, Gajdos, Németh, Szépe, Szökrönyös
Vezetőedző: Dobos Barnabás

WKW ETO kezdő: Horváth – Kovács, Tar, Vukasovic, Völgyi – Bagi, Vashkeba, Petró (Tajthy 46.) - Andric Nemanja, Szimcsó, Lovrencsics
Cserék: Gyurákovics, Tajthy, Tóth, Szánthó, Vadász, Szalánszki


Az első félidőben keményen küzdöttek a csapatok az eső, majd havaseső áztatta pályán. Az irreális időjárás rányomta bélyegét a ZTE FC-WKW ETO FC Győr rangadó játékára.

A kezdeti ZTE meddő mezőnyfölény után kiegyenlítődött a játék, hazaiak távoli lövésekkel, az ETO főleg a szélekről beívelésekkel és pontrúgásokkal veszélyeztettek.

A vezetést végül a Zalaegerszegbe visszatérő Bobál szerezte meg egy győri védelmi hibát követően a 27. percben. A hazai támadó egyedül maradt, és higgadtan emelt a kapujából kifutó Horváth felett a győri kapuba (1-0).

Nagyon gyorsan válaszolt az ETO a vezető találatra, Völgyi pontrúgása után Vukasovics 3 hazai védőt is megelőzve vágta közelről a hálóba az ETO egyenlítésését (1-1).

Alig kezdődött el a második félidő, az 50. percben Pillók Ádám a mérkőzés játékvezetője félbeszakította a találkozót a további játékra alkalmatlan talaj miatt.

A mérkőzés online közvetítése itt olvasható: https://www.eto.hu/online-kozvetites/129/zte-fc-wkw-eto-fc-gyor/

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink