Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

Hétvégén minden női utánpótláscsapatunk részt vett a Nagycenken megrendezett SC Sopron Kupán. Voltak, akik több fronton helyt álltak és két korosztályban is játszottak.

 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

A tornát délelőtt az U14-es csapatunk kezdte, akik az 5. helyet szerezték meg. U16-ban két csapatot indítottunk. A "Fehérek" a harmadik helyért léptek pályára, ahol büntetőkkel maradtak alul a Pápa ellen, a "Zöldek" viszont egészen a döntőig meneteltek és aranyéremmel a nyakukban távoztak, Sali Rebeka pedig gólkirályi címet vehetett át! U19-ben is az ETO vitt mindent, a tornagyőzelmet Feketevízi Tímea legjobb játékos díja és Horváth Cintia gólkirályi címe koronázta meg!

Gratulálunk Mindenkinek!

További híreink

ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

Hét fiatal labdarúgó-palánta vett részt Veszprémben az U14-es korosztály regionális kiválasztóján. A délelőtti foglalkozásra Kovács Aida, Rozs Fanni, Kovács Lea és Kuntlz Norina, délutánra pedig Csáki Eszter, Póczik Anna és Horváth Júlia kapott meghívást.

Győzelem az első felkészülési mérkőzésen

Győzelem az első felkészülési mérkőzésen

1:1-es félidőt követően 3:1-re nyert női labdarúgó csapatunk a cseh első osztályban szereplő Lokomotiva Brno ellen! A gólokat Erdész Fanni, Bódai Viktória és a felnőtt csapatban bemutatkozó Gaál Rebeka szerezte!

Tornagyőzelem a Móricz Jótékonysági Focikupán

Tornagyőzelem a Móricz Jótékonysági Focikupán

Leány U16-os csapatunk 13 rúgott és mindössze egyetlen kapott góllal zárta a győrszentiváni teremtornát! Egy különdíjat is elhoztunk, a torna legjobb játékosa Rozs Fanni lett!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink