Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

Hétvégén minden női utánpótláscsapatunk részt vett a Nagycenken megrendezett SC Sopron Kupán. Voltak, akik több fronton helyt álltak és két korosztályban is játszottak.

 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

A tornát délelőtt az U14-es csapatunk kezdte, akik az 5. helyet szerezték meg. U16-ban két csapatot indítottunk. A "Fehérek" a harmadik helyért léptek pályára, ahol büntetőkkel maradtak alul a Pápa ellen, a "Zöldek" viszont egészen a döntőig meneteltek és aranyéremmel a nyakukban távoztak, Sali Rebeka pedig gólkirályi címet vehetett át! U19-ben is az ETO vitt mindent, a tornagyőzelmet Feketevízi Tímea legjobb játékos díja és Horváth Cintia gólkirályi címe koronázta meg!

Gratulálunk Mindenkinek!

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink