Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

Hétvégén minden női utánpótláscsapatunk részt vett a Nagycenken megrendezett SC Sopron Kupán. Voltak, akik több fronton helyt álltak és két korosztályban is játszottak.

 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

A tornát délelőtt az U14-es csapatunk kezdte, akik az 5. helyet szerezték meg. U16-ban két csapatot indítottunk. A "Fehérek" a harmadik helyért léptek pályára, ahol büntetőkkel maradtak alul a Pápa ellen, a "Zöldek" viszont egészen a döntőig meneteltek és aranyéremmel a nyakukban távoztak, Sali Rebeka pedig gólkirályi címet vehetett át! U19-ben is az ETO vitt mindent, a tornagyőzelmet Feketevízi Tímea legjobb játékos díja és Horváth Cintia gólkirályi címe koronázta meg!

Gratulálunk Mindenkinek!

További híreink

Újabb siker Nagyszombaton

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Öt győri lány az U17-es válogatottban

Öt győri lány az U17-es válogatottban

A magyar női U17-es válogatott felkészülési edzőtáborozáson vesz részt 2019. július 29. és 31. között Bükön. Az eseményre Borók Dorina, Gaál Rebeka, Sali Rebeka, Vida Boglárka és Maráz Míra is meghívást kapott, így minden poszton képviseli játékos a klubunkat!

Győzelemmel kezdte a felkészülést női csapatunk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink