ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

Hétvégén minden női utánpótláscsapatunk részt vett a Nagycenken megrendezett SC Sopron Kupán. Voltak, akik több fronton helyt álltak és két korosztályban is játszottak.

 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem

A tornát délelőtt az U14-es csapatunk kezdte, akik az 5. helyet szerezték meg. U16-ban két csapatot indítottunk. A "Fehérek" a harmadik helyért léptek pályára, ahol büntetőkkel maradtak alul a Pápa ellen, a "Zöldek" viszont egészen a döntőig meneteltek és aranyéremmel a nyakukban távoztak, Sali Rebeka pedig gólkirályi címet vehetett át! U19-ben is az ETO vitt mindent, a tornagyőzelmet Feketevízi Tímea legjobb játékos díja és Horváth Cintia gólkirályi címe koronázta meg!

Gratulálunk Mindenkinek!

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink