ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO UP: Újabb válogatottak

Molnár Kevin (U15), Americo Pereira (U17) és Múcska Viktor (U18) is meghívót kapott a korosztályos válogatottakba. Gratulálunk, és sok sikert kívánunk játékosainknak!

ETO UP: Újabb válogatottak

Molnár Kevin Spanyolországban vett részt nemzetközi tornán az U15-ös válogatottal, ahol január 30-án Hollandia ellen, február 1-jén Spanyolország ellen, február 4-én pedig Írország válogatottja ellen léptek pályára.

Americo Pereira az U17-es korosztályos válogatottal február 4-12 között spanyolországi felkészülésen vesz részt, ahol 2 mérkőzést játszanak, Skócia és Anglia legjobbjai ellen. Sok sikert kívánunk!

Az U18-as válogatott Telkiben fog edzőtáborozni február 10-13 között, ahova meghívót kapott Múcska Viktor is, aki felnőtt csapatunkban már többször pályára lépett.

További híreink

Puska triplája élményszámba ment

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

ETO UP: Fontos pontszerzések

ETO UP: Fontos pontszerzések

U16: Két gólos ETO előnyről egy felesleges kiállítás után x-szelt a Fradi Győrött. Az U15 és U14 értékes pontokat szerzett a Videoton hasonló korosztályú csapataitól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink