Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO UP: Újabb válogatottak

Molnár Kevin (U15), Americo Pereira (U17) és Múcska Viktor (U18) is meghívót kapott a korosztályos válogatottakba. Gratulálunk, és sok sikert kívánunk játékosainknak!

ETO UP: Újabb válogatottak

Molnár Kevin Spanyolországban vett részt nemzetközi tornán az U15-ös válogatottal, ahol január 30-án Hollandia ellen, február 1-jén Spanyolország ellen, február 4-én pedig Írország válogatottja ellen léptek pályára.

Americo Pereira az U17-es korosztályos válogatottal február 4-12 között spanyolországi felkészülésen vesz részt, ahol 2 mérkőzést játszanak, Skócia és Anglia legjobbjai ellen. Sok sikert kívánunk!

Az U18-as válogatott Telkiben fog edzőtáborozni február 10-13 között, ahova meghívót kapott Múcska Viktor is, aki felnőtt csapatunkban már többször pályára lépett.

További híreink

Folytatódik a bajnokság

Folytatódik a bajnokság

Az ETO FC Győr korosztályos csapatai számára befejeződött a tavaszi felkészülés. A hétvégén már a bajnoki pontokért futballoznak a fiatalok, klubunk Akadémia igazgatóját Tuboly Frigyest kérdeztük a célokról.

ETO UP: Kezdenek jönni az eredmények
Szoros meccsek a hétvégén

Szoros meccsek a hétvégén

Pénteken és szombaton az osztrák első ligás Sk Strum Graz volt az ellenfél, az ETO négy korosztálya egyetlen kivétellel szoros meccseket vívott a szomszédokkal. Az U17-esek szintén ki-ki meccset vívtak az FC Nitraval.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink