ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO U10: győzelem a Győrújfalu Tornán

A Bordás Csaba vezette U10-es csapatunk 3 győzelemmel és 1 döntetlennel, magabiztos játékkal nyerte meg a hétvégi Győrújfalu Tornát.

ETO U10: győzelem a Győrújfalu Tornán

U10-es csapatunk az Üstökös FC, az MTE, az FC DAC 1904 és  a Gyirmót SE csapatai ellen lépett pályára a Győrújfalu Tornán, ahol nem csak tornagyőzelmet arattak, de Lengyel Huba személyében a legjobb kapus is az ETO csapatából került ki. A torna gólkirálya a szintén ETO-s Czuppon Bálint lett.

Eredmények:

ETO - Üstökös FC 7 - 0

ETO - MTE 1 - 1

ETO - FC DAC 1904 6 - 0

ETO - Gyirmót SE 5 - 1

Bordás Csaba: „Végig dominálva, jó játékkal, a legjobb csapat nyerte a tornát. Büszke vagyok rá, hogy a gólkirály és a legjobb kapus is tőlünk volt.”

További híreink

Puska triplája élményszámba ment

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

ETO UP: Fontos pontszerzések

ETO UP: Fontos pontszerzések

U16: Két gólos ETO előnyről egy felesleges kiállítás után x-szelt a Fradi Győrött. Az U15 és U14 értékes pontokat szerzett a Videoton hasonló korosztályú csapataitól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink