ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tovább haladt a felkészülés

A legidősebb korosztályok újabb felkészülési mérkőzéseken vannak túl. Ismét nemzetközi mérkőzéseken szerepeltek fiataljaink.

Tovább haladt a felkészülés

ETO FC Győr U19 FC – Baník Ostrava U19 (CZ) 1-3 (0-2)
2019. február 02. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Karvaj M.

ETO FC Győr U19: Gyergyádesz - Szamosi, Csonka, Kalmár, Vonnák (Karvaj) - Balogh Szabó), Hidi, Sipőcz - Szentes, Márton, Kulcsár (David). 

Jól állta a sarat az U19, de a vezetés utáni hazaadásból született öngól eldöntötte a találkozót. A szünet után már egyenrangú ellenfele volt az ETO U19 a vendégeknek, de hiába szépítettünk, az újabb győri egyéni hibát ismét büntették a csehek.

Ozoróczi Gábor: Ismét egy erős fizikumú ellenfél ellen játszottunk, akik az egyéni hibáinkat kegyetlenül kihasználták.

ETO FC Győr U17 – FC Baník Ostrava U17 (CZ) 2-3 (1-1)
2019. február 02. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Varga M, Mayer

ETO FC Győr U17: Czingráber - Fendrik, Varga Zs, Ame, Tamás - Rébék, Berzsenyi, Orosz - Illés, Farkas, Varga M.

Kétszer is megszerezte a vezetést az ETO U17, amely helyenként jó játékkal rukkolt elő a cseh Banik Ostrava hasonló korú csapata ellen. Sajnos a hajrá nem sikerült, a győri helyzetek kimaradtak, a másik oldalon viszont nem. Az Ostrava meg tudta fordítani a meccset. Megjegyzendő, hogy a döntetlen sokkal közelebb állt a mérkőzés képéhez.

Csató Sándor: Két azonos képességű csapat mérkőzésén, a frissebben mozgó vendég csapat kihasználta a védekezési hibáinkat és megnyerte a jó iramú mérkőzést.


ETO FC Győr U16 – KFC Komárno U17 (SVK) 7-1 (4-1)
2019. február 02. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Puska 2, Milos 2, Bagó, Hauser, Szitás

ETO FC Győr U16: Deák (Varga Á.) - Gasztos (Saad 60.), Reizer (Lasz 60.), Ignácz, Zsuppán - Milos, Juhász (Gerencsér 60.), Bagó - Szitás (Kocsis Z. 60.), Puska, Rák (Hauser B. 46.)

Az ETO U16 gólerős játékkal lepte meg a mérkőzésre kilátogató nézőket. Annyira nem is volt meglepetés, ha a helyzetek számát nézzük. Ha a kimaradt lehetőségeket nézzük, simán lehetett volna kétszámjegyű is a különbség.

Jäkl Antal: Könnyű győzelem a lelkes vendégek ellen! Védekezésünk nem tetszett és a befejezések a sok gól ellenére akadoztak.

eto.hu

További híreink

5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

Americo Pereira, Farkas Balázs, Szabados Attila és Vitális Milán az U18-as, Zsuppán Balázs az U17-es korosztályos válogatott edzőtáborába kapott meghívót. Nagyon büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Lovrencsics Balázs és Bagi István meglátogatta az ETO Focitábort
A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a legmagasabb minősítést kapta

Kiemelt támogatóink

Támogatóink