ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tovább haladt a felkészülés

A legidősebb korosztályok újabb felkészülési mérkőzéseken vannak túl. Ismét nemzetközi mérkőzéseken szerepeltek fiataljaink.

Tovább haladt a felkészülés

ETO FC Győr U19 FC – Baník Ostrava U19 (CZ) 1-3 (0-2)
2019. február 02. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Karvaj M.

ETO FC Győr U19: Gyergyádesz - Szamosi, Csonka, Kalmár, Vonnák (Karvaj) - Balogh Szabó), Hidi, Sipőcz - Szentes, Márton, Kulcsár (David). 

Jól állta a sarat az U19, de a vezetés utáni hazaadásból született öngól eldöntötte a találkozót. A szünet után már egyenrangú ellenfele volt az ETO U19 a vendégeknek, de hiába szépítettünk, az újabb győri egyéni hibát ismét büntették a csehek.

Ozoróczi Gábor: Ismét egy erős fizikumú ellenfél ellen játszottunk, akik az egyéni hibáinkat kegyetlenül kihasználták.

ETO FC Győr U17 – FC Baník Ostrava U17 (CZ) 2-3 (1-1)
2019. február 02. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Varga M, Mayer

ETO FC Győr U17: Czingráber - Fendrik, Varga Zs, Ame, Tamás - Rébék, Berzsenyi, Orosz - Illés, Farkas, Varga M.

Kétszer is megszerezte a vezetést az ETO U17, amely helyenként jó játékkal rukkolt elő a cseh Banik Ostrava hasonló korú csapata ellen. Sajnos a hajrá nem sikerült, a győri helyzetek kimaradtak, a másik oldalon viszont nem. Az Ostrava meg tudta fordítani a meccset. Megjegyzendő, hogy a döntetlen sokkal közelebb állt a mérkőzés képéhez.

Csató Sándor: Két azonos képességű csapat mérkőzésén, a frissebben mozgó vendég csapat kihasználta a védekezési hibáinkat és megnyerte a jó iramú mérkőzést.


ETO FC Győr U16 – KFC Komárno U17 (SVK) 7-1 (4-1)
2019. február 02. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Puska 2, Milos 2, Bagó, Hauser, Szitás

ETO FC Győr U16: Deák (Varga Á.) - Gasztos (Saad 60.), Reizer (Lasz 60.), Ignácz, Zsuppán - Milos, Juhász (Gerencsér 60.), Bagó - Szitás (Kocsis Z. 60.), Puska, Rák (Hauser B. 46.)

Az ETO U16 gólerős játékkal lepte meg a mérkőzésre kilátogató nézőket. Annyira nem is volt meglepetés, ha a helyzetek számát nézzük. Ha a kimaradt lehetőségeket nézzük, simán lehetett volna kétszámjegyű is a különbség.

Jäkl Antal: Könnyű győzelem a lelkes vendégek ellen! Védekezésünk nem tetszett és a befejezések a sok gól ellenére akadoztak.

eto.hu

További híreink

Puska triplája élményszámba ment

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

ETO UP: Fontos pontszerzések

ETO UP: Fontos pontszerzések

U16: Két gólos ETO előnyről egy felesleges kiállítás után x-szelt a Fradi Győrött. Az U15 és U14 értékes pontokat szerzett a Videoton hasonló korosztályú csapataitól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink