Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

Hét fiatal labdarúgó-palánta vett részt Veszprémben az U14-es korosztály regionális kiválasztóján. A délelőtti foglalkozásra Kovács Aida, Rozs Fanni, Kovács Lea és Kuntlz Norina, délutánra pedig Csáki Eszter, Póczik Anna és Horváth Júlia kapott meghívást.

ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

A lányok nagyon komolyan vették a kiválasztót, mindenki a legjobb tudását mutatva akart bizonyítani. Az eseményen Margret Kratz az UEFA szakembere is megjelent, aki segített a kiválasztásban. Hamarosan kiderül, hogy ki fog bekerülni a Régió válogatott szűkített keretében. Külön megtiszteltetés, hogy az MLSZ két edzőnket Gődér Brigittát és Sárosi Csillát is felkérte a kiválasztó lebonyolítására!

További híreink

Újabb siker Nagyszombaton

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Öt győri lány az U17-es válogatottban

Öt győri lány az U17-es válogatottban

A magyar női U17-es válogatott felkészülési edzőtáborozáson vesz részt 2019. július 29. és 31. között Bükön. Az eseményre Borók Dorina, Gaál Rebeka, Sali Rebeka, Vida Boglárka és Maráz Míra is meghívást kapott, így minden poszton képviseli játékos a klubunkat!

Győzelemmel kezdte a felkészülést női csapatunk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink