ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tavaszkezdés ZTE-ETO rangadóval

ZTE-ETO örökrangadóval kezdődik a Merkantil Bank Liga tavaszi nyitófordulója. A nagy érdeklődéssel várt mérkőzést az M4Sport is közvetíti, vasárnap 18 órai kezdéssel.

Tavaszkezdés ZTE-ETO rangadóval

Mindkét csapatnál jelentős változás történt a keretben, a klubbokba 5-5 játékos érkezett,  a ZTE-től 4, az ETO-tól 5 futballista távozott.

A hazaiak a második helyről vágnak neki a pontvadászatnak, míg az ETO a 10. helyről szeretne minél előbb felfelé mozdulni.

Az NB II-ben a feljutásért küzdő ZTE FC labdarúgócsapata a hivatalos Facebook-oldalán számolt be róla, hogy az idény végéig szerződtette a Csehországból hazatérő Kocsis Gergőt, aki Bolla Bendegúz, Farkas Balázs, Bobál Gergely és Miroszlav Grumics után a klub ötödik téli szerzeménye. Várható még további két-három játékos kölcsönbe adása, eligazolása – hangzott el a zalaegerszegi klub sajtótájékoztatóján.

A kék-fehérek Törökországban edzőtáboroztak, vezetőedzőjük Dobos Barna elégedetten beszélt arról, hogy a felkészülésük során fizikailag és taktikailag is előbbre léptek.

Csapatunk a rövid téli szünet miatt inkább hazai környezetben készült, méghozzá sikeresen, hiszen egy döntetlent és 4 győzelmet szereztünk az edzőmeccseinken.

Az ETO-nál a csütörtöki Szurkolói Ankét bizakodó, jó hangulatban zajlott.  A vezetőség és a stáb mindent megtett, hogy kielégítő választ adjon a szurkolók által feltett kérdésekre.

Csapatunk vezetőedzője Király József szerint a csapat jó színvonalon végezte el a tervezett munkát. A bajnoki folytatásban lendületes, fiatalos csapatot ígér tavasszal, amellyel javítanánk az őszi csalódást keltő szereplésen.
„-A jelenlegi helyezésünkön mindenképpen javítani akarunk. Játékban azt várom, hogy sokat futva, harcosan futballozunk és ezzel belopjuk magunkat a szurkolóink szívébe. Sok lehetőséget adunk a fiataloknak, bebizonyíthatják, hogy a jövőben is lehet rájuk számítani. Nehéz a sorsolásunk: vasárnap a ZTE ellen kezdünk, aztán a Monort fogadjuk és megyünk a Vasashoz. Már ebből a hármasból is úgy akarunk kijönni, hogy azzal megalapozzuk a későbbi bajnoki szereplésünket.” – nyilatkozta a győriek vezetőedzője a Kisalföldnek.

A vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban a következőket mondta: "-Kemény felkészülésen vagyunk túl, úgy gondolom, jól sikerült, elégedett vagyok az igazolásainkkal is. Már az első mérkőzésen egy rangadóval kezdünk, olyan csapatot akarok a pályán látni, amely hétről hétre harcolni fog a jobb helyezésért.”

Vasárnap eldől, melyik együttes felkészülése sikerült jobban, ki lesz jobb formában, melyik csapat lesz mentálisan erősebb ahhoz, hogy megszerezze a célja eléréséhez rendkívül fontos három pontot a Merkantil Bank liga 23. fordulójában.

HAJRÁ ETO!


Játékos mozgások a két kluboknál:

ZTE FC:
Érkezett: Bobál Gergely (Csákvár), Farkas Balázs (MTK), Bolla Bendegúz (MOL Vidi FC-kölcsönbe, legutóbb Siófok-kölcsönben), Miroslav Grumic (Haladás), Kocsis Gergő (Karviná-Csehország)

Távozott: Szasa Popin (közös megegyezéssel), Kulcsár Kornél (közös megegyezéssel), Kovács Zoltán (Vasas-kölcsön után Budafok-kölcsönbe), Horváth Krisztofer (SPAL-Olaszország – kölcsönbe), Ekker Milán (Nagykanizsa)


WKW ETO FC Győr:
Érkezett: Lovrencsics Balázs (FTC), Petró Balázs (Haladás, kölcsönbe), Alan Kovác (DAC-Szlovákia, legutóbb Szered-Szlovákia, kölcsönben), Vashkeba Vasyl (Nagyszőlős-Ukrajna), Szalánszki Gergő (Gyirmót)

Távozott: Hamar Ádám (közös megegyezéssel, Monor), Magasföldi József (közös megegyezéssel, Siófok), Baracskai Roland (Mezőkövesd-kölcsönből vissza, majd Csákvár), Koltai Tamás (közös megegyezéssel), Debreceni András (közös megegyezéssel, Mosonmagyaróvár).


Szurkolói információk:

Bajnokság: Merkantil Bank NBII
Forduló: 22. forduló
Helyszín: ZTE Aréna, Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.
Időpont: 2019.02.03 vasárnap 18:00
TV közvetítés:M4

Jegyárak a vendégszektorba: 900 Ft egységesen. 6 év alatt és 70 év felett térítésmentes a belépés.

A jegyvásárlásnál a név és a születési adatok megadása kötelező, szurkolói kártya viszont nem szükséges, de a belépésnél ellenőrizni fogják a személyazonosságot, így személyazonosításra alkalmas igazolvány kelleni fog.
eto.hu

További híreink

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a kiválóan romboló Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünetig ajándék lehetőséggel kiegyenlített Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Ma duplán meccsel az ETO

Ma duplán meccsel az ETO

Az eredeti kiírással ellentétben idegenben játssza mai felkészülési mérkőzéseit az ETO a Center pálya felújítása miatt. Délelőtt Komáromban, este Gabcikovoban (Bős) vendégszerepelünk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink