ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO UP: Hétközi eredmények

Folytatták a felkészülést az utánpótlás csapataink. Kivétel nélkül, mindegyik korosztály nehéz mérkőzést játszott, azonban a többség idegenben is eredményes tudott lenni. Csak így tovább!

ETO UP: Hétközi eredmények

Admira Wacker U18 (AUT) – ETO FC Győr U19 0-2 (0-2)
2019. január 30. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Múcska, Márton 

ETO FC Győr U19: Gyergyádesz - Szamosi, Csonka, Kalmár (Vonnák), Stanislav - Múcska, Balogh, Vitális (Hidi)- Szentes (David), Márton, Sipőcz (Kulcsár)

Ozoróczi Gábor: - Nagyon jó sebességű és dinamikájú mérkőzést sikerült megnyernünk.


Spartak Trnava U17 (SVK) – ETO FC Győr U17 0-1 (0-0)
2019. január 30. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők:
 Farkas (52.)

ETO FC Győr U17: Czingráber (Kantó 60.) - Gacs, Fendrik, Ame, Tamás (Mayer 45.)- Rébék, Orosz, Kovács (Bagó 45.) - Illés, Farkas, Varga M. (Marius) 

Csató Sándor: - Jó iramú, harcos mérkőzésen, végig fölényben játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos csak egy gólt sikerült szereznünk.


Admira Wacker U16 (AUT) – ETO FC Győr U16 3-1 (1-1)
2019. január 30. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Rák

ETO FC Győr U16: Deák O. (Mittnach 70.) - Lasz (Saad 60.), Gasztos, Ignácz, Reizer, Zsuppán - Horváth T. (Kocsis Z. 70.), Juhász, Berzsenyi - Rák (Puska 46.), Szitás (Hauser 60.)

Jäkl Antal: Stabilan jól játszott a csapat, így a félidő eredménye reális volt. A második játékrészben a helyzeteink megvoltak, ám azokat kihagytuk, így jó játékkal ugyan, de kikaptunk.


FC Baník Ostrava U15 (CZ) – ETO FC Győr U15 4-2 (0-1)
2019. január 30. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Huszár, Németh

ETO FC Győr U15: Varga (Kiss), Deákovits (Bognár), Kozári, Tullner, Óvári (Csollány), Vingler (Torma), Tóth (Tankovics), Nádudvari, Kovács (Bartossik), Huszár (Németh), Lacza (Máté).

Bognár Zsolt: - A hosszú utazás és kevés bemelegítés ellenére nagyon jó első félidőt produkáltunk és a helyzetek alapján több góllal is vezethettünk volna. A második félidőben nagyon sok egyéni hibával játszottunk, amiket az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Sajnos a második félidei csapat nem tudta felvenni az ellenfél ritmusát!


FC Baník Ostrava U14 (CZ) – ETO FC Győr U14 2-2 (1-1)
2019. január 30. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Süveges A 18', Bokán Barnabás 39'

ETO FC Győr U14: Csáktornyai - Somogi Á., (Horváth K. 40.), Tóth D. (Reizer G. 40.), Lányi B., Kulcsár M. - Szűcs P. (Bokán B. 40.), Steitz M., Dobri Z. - Süveges, Zsádely B. (Bokán B. 40.), Fekete G. (Bíró B. 40.)

Kulcsár Zsolt: A hosszú utazás ellenére a csapatnak jó volt a hozzáállása és helyenként a játéka is! Az Ostrava szerzett vezetést, amit sikerült megfordítanunk két jó labdaszerzés után! A második félidőben egy pontrúgásból tudott kiegyenlíteni a fizikálisan erős hazai csapat!  Gratulálok a csapatnak!


ETO FC Győr U12 – AS Trencín U12 (SVK) 4-2
2019. január 30. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Szecsődi M. 3x, Hős Zs.

ETO FC Győr U12: Tarcsi T. - Csorba D., Cseszregi S., Pethő B. - Varga Zs, Pénzes Á. - Földes Zs., Szecsődi M., Hajdú P.Cserék: Hős Zs., Szecsődi B., Varga M., Csorba N., Fekete Á., Lakosz M.

Sárközi Attila: - Jól kezdtük a mérkőzést sok helyzetet és egy büntetőt is kiharcoltunk, de sajnos ezek a helyzetek es a büntető is kimaradt! Aztán sikerült betalálni! Mindenki jól teljesített! Egyéni hibák miatt kaptunk gólokat sajnos a meccs egyes szakaszában a védelem is rendezetlen volt! A letámadásunk jól működött, sok labdát tudtunk szerezni az ellenfél térfelén! Fekete Ádámnak jobbulást kíván az egész csapat!

eto.hu

További híreink

Puska triplája élményszámba ment

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

ETO UP: Fontos pontszerzések

ETO UP: Fontos pontszerzések

U16: Két gólos ETO előnyről egy felesleges kiállítás után x-szelt a Fradi Győrött. Az U15 és U14 értékes pontokat szerzett a Videoton hasonló korosztályú csapataitól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink