Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem az első felkészülési mérkőzésen

1:1-es félidőt követően 3:1-re nyert női labdarúgó csapatunk a cseh első osztályban szereplő Lokomotiva Brno ellen! A gólokat Erdész Fanni, Bódai Viktória és a felnőtt csapatban bemutatkozó Gaál Rebeka szerezte!

Győzelem az első felkészülési mérkőzésen

Horváth Tamás: "Első mérkőzésnek megfelelt, több hibát vétettünk védekezésben és támadásban is. Sérülések, betegségek miatt sok hiányzónk volt, így három 15 éves lány is lehetőséget kapott, akik nagyon ügyesek voltak. Bizalommal tölt el, hogy ilyen tehetséges fiatalok vannak az utánpótlásban!"

Az ifisták is szép eredményt értek el a Brno korosztályos együttese ellen. 3:0-ás vendég vezetés után Feketevízi Tímea duplájával és Vida Boglárka találatával bravúrral egyenlített U19-es csapatunk. A lányok több fronton is helyt álltak, volt aki a délelőtti teremtornáról érkezett és volt, aki az első csapatban is pályára lépett, így még nagyobb öröm, hogy három gólt is tudtunk szerezni!

Süle János: "Betegségek és sérülések miatt eléggé vegyes összeállításban tudtunk csak játszani, több U16-os fiatal is lehetőséget kapott. Az első félidőben a cseh csapat dominált, nem tudtunk mit kezdeni az agresszív letámadásukkal. Három gólt is kaptunk ebben a játékrészben, lőni viszont nem sikerült. A szünetben kicsit változtattunk a csapat szerkezetén és ez hatékonyabbnak bizonyult, egalizálni tudtuk az eredményt és még a győztes gól megszerzésére is voltak lehetőségeink de ez elmaradt. Az első félidő gyengébb játéka után a második félidei teljesítmény mindenképp dícséretet érdemel!"

Csütörtökön a Slovan Bratislava ellen lèpünk pályára hazai környezetben. A felnőtt csapat mérkőzése 15:00 órakor, az U19-es csapaté 17:00 órakor kezdődik! 

További híreink

Újabb siker Nagyszombaton

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Öt győri lány az U17-es válogatottban

Öt győri lány az U17-es válogatottban

A magyar női U17-es válogatott felkészülési edzőtáborozáson vesz részt 2019. július 29. és 31. között Bükön. Az eseményre Borók Dorina, Gaál Rebeka, Sali Rebeka, Vida Boglárka és Maráz Míra is meghívást kapott, így minden poszton képviseli játékos a klubunkat!

Győzelemmel kezdte a felkészülést női csapatunk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink