Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem az első felkészülési mérkőzésen

1:1-es félidőt követően 3:1-re nyert női labdarúgó csapatunk a cseh első osztályban szereplő Lokomotiva Brno ellen! A gólokat Erdész Fanni, Bódai Viktória és a felnőtt csapatban bemutatkozó Gaál Rebeka szerezte!

Győzelem az első felkészülési mérkőzésen

Horváth Tamás: "Első mérkőzésnek megfelelt, több hibát vétettünk védekezésben és támadásban is. Sérülések, betegségek miatt sok hiányzónk volt, így három 15 éves lány is lehetőséget kapott, akik nagyon ügyesek voltak. Bizalommal tölt el, hogy ilyen tehetséges fiatalok vannak az utánpótlásban!"

Az ifisták is szép eredményt értek el a Brno korosztályos együttese ellen. 3:0-ás vendég vezetés után Feketevízi Tímea duplájával és Vida Boglárka találatával bravúrral egyenlített U19-es csapatunk. A lányok több fronton is helyt álltak, volt aki a délelőtti teremtornáról érkezett és volt, aki az első csapatban is pályára lépett, így még nagyobb öröm, hogy három gólt is tudtunk szerezni!

Süle János: "Betegségek és sérülések miatt eléggé vegyes összeállításban tudtunk csak játszani, több U16-os fiatal is lehetőséget kapott. Az első félidőben a cseh csapat dominált, nem tudtunk mit kezdeni az agresszív letámadásukkal. Három gólt is kaptunk ebben a játékrészben, lőni viszont nem sikerült. A szünetben kicsit változtattunk a csapat szerkezetén és ez hatékonyabbnak bizonyult, egalizálni tudtuk az eredményt és még a győztes gól megszerzésére is voltak lehetőségeink de ez elmaradt. Az első félidő gyengébb játéka után a második félidei teljesítmény mindenképp dícséretet érdemel!"

Csütörtökön a Slovan Bratislava ellen lèpünk pályára hazai környezetben. A felnőtt csapat mérkőzése 15:00 órakor, az U19-es csapaté 17:00 órakor kezdődik! 

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink