Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kovács Alan az ETO-ban!

A 25 éves támadó fél plusz egy éves szerződést írt alá az ETO-val. Köszöntünk a csapatban Alan!

Kovács Alan az ETO-ban!

Kovács Alan 1993. május 22-én Pozsonyban született. Pályafutását a Slovan Bratislavánál kezdte, majd Dunaszerdahelyre igazolt. Innen kölcsönadták az SK Senec, majd az Iskra Borcice, az SKF Sered, végül az FK Senica csapataihoz. Reméljük, a bajnoki meccseken is viszontláthatjuk azt az agilis, eredményes játékot, amit a felkészülési meccseken mutatott!

„Nagyon örülök, hogy az ETO-hoz igazolhattam. – mondta Alan a szerződése aláírásakor. Nagy motivációt érzek, hogy segítsek a csapatnak a céljai elérésében! Az ETO egy nagyszerű csapat, remek infrastrukturális feltételekkel, minden adott a jó szerepléshez!”

További híreink

Váratlan vereség Siófokon

Váratlan vereség Siófokon

Csapatunk 1–0-s vereséget szenvedett a Siófok otthonában. Volt lehetőségünk egyenlíteni mindkét játékrészben, de sem a helyzetekből, sem a hajrában kapott 11-esből sem sikerült Hutvágner G. kapuját bevenni

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Végre ismét meccsnap! Csapatunk a BFC Siófok otthonában vendégszerepel vasárnap este 19 órakor a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Várhatóan a friss igazolásaink: Gengeliczki Gergő és Simon Márk is bevethetők lesznek már a mérkőzésen.

Szurkolói információk a Siófok elleni mérkőzésről

Kiemelt támogatóink

Támogatóink