Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Eredményes 2. kör az UP felkészülésben

Az ETO FC Győr korosztályai folytatták felkészülésüket. A fiatalok szép győzelmeket arattak a szlovén NK Maribor és az FC Petrzalka korosztályos csapatai ellen.

Eredményes 2. kör az UP felkészülésben

NK Maribor U17 (SLO) – ETO FC Győr U17 0-4 (0-1)
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Rébék, Mayer 3.

ETO FC Győr U17: Ruisz - Fendrik, Varga Zs, Ame, Tamás- Rébék, Orosz, Kovács (Gacs 55.) - Illés (Berzsenyi 55.), Farkas (Mayer55.), Varga M. 
Cserék: Gacs, Mayer, Berzsenyi

A múltheti fiaskó után az ETO U17 győzni ment Mariborba, és Mayer triplájával az élen, remek játékkal győzött is Szlovéniában.

Csató Sándor: - Dicséret jár a csapatnak, mert egy fizikálisan erős ellenfél ellen, nagy akarattal, motiváltan és jó játékkal szerezte meg a győzelmet!


ETO FC Győr U16 – FC Petrzalka U17 (SVK) 4-1 (2-0)
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Szitás R. (25.), Ignácz M. (35.), Puska P. (55.), Kocsis Z. (80.)

ETO FC Győr U16: Mittnach (Kantó 46.) - Lasz (Saad 60.), Gasztos, Ignácz, Zsuppán - Gelencsér, Juhász (Milos 70.), Bagó - Rák S. (Kocsis Z. 60.), Szitás (Hauser 46.) - Lakatos (Puska 46.)
Cserék: Szomolkovics, Vajda, Kocsis G., Reizer, Saad

A felkészülési mérkőzések meglepetéscsapata az ETO U16 második mérkőzésén is győzni tudott a kezdeti nehézségek ellenére. Ha így folytatják a bajnokságban is szép sikerek következhetnek.

Jäkl Antal: - Az első húsz perc lassú és körülményes játékot hozott. Az első gólunk után szépen lassan kibontakozott a fölényünk. Ezután magabiztosan és eredményesen játszottak a fiúk.


NK Maribor U15 (SLO) – ETO FC Győr U15 1-0
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr U15: Varga Á. - Nádudvai (Óvári), Molnár, Kozári (Tullner), Deákovits - Kovács, Torma (Urblik), Tóth (Csollány) - Huszár (Máté D.), Bartossik (Dankovics), Németh

Az U15-ösök edzőjét Bognár Zsoltot betegség miatt Preszeller Tamás helyettesítette az NK Maribor ellen. A szlovén csapatnak több lehetősége volt a mérkőzés megnyerésére, azonban az ETO majdnem keménydiónak bizonyult, köszönhetően a győriek jól megszervezett mezőnyjátékának.

Preszeller Tamás: - Egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés, nagyon gyenge játékvezetés mellett. A csapat mezőnyben nagyon jól teljesített, azonban a helyzetkihasználásunkon javítanunk kell.


ETO FC Győr U14 – NK Maribor U14 (SLO) 0-1 (0-1)
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr U14: Lázár M. - Reizer B. (Horváth K. 40.), Somogyi Á., Lányi B., Kulcsár M. - Szűcs P., Dobri Z., Fekete G. (Bokán B. 40.) - Süveges A., Bíró B. (Bokán B. 40.), Kondor L.
Csere: Lehoczki A., Horváth K., Bokán B., Bokán B.

Kulcsár Zsolt: Az első félidőben a fizikálisan erős vendégcsapat mezőnyfölényben volt és szerzett vezetést. A második félidőben már többet birtokoltuk a labdát és helyzeteket is kidolgoztunk, de sajnos nem sikerült kiegyenlíteni. A csapat második félidei hozzáállása és játéka pozitív volt.


ETO FC Győr U13 – NK Maribor U13 (SLO) 3-2 (1-0)
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr U13: Maszlavér - Vági, Umatum, Jankovics, Lőrincz - Gönye, Rátonyi, Tollár - Selyem, Dénes, Szép       
Cserék: Halász, Szigethy, Zaveczki, Mészáros, Kovács, Jó, Herczeg

Taktikailag tökéletesen felkészített csapatok, lendületes meccs, megkérdőjelezhetetlen ETO győzelem. Azonban a helyzetkihasználásra a jövőben jobban kell figyelni a Győrnek, mert nem biztos, hogy ennyi lehetőség lesz a gólszerzésre legközelebb.

Tuifel Péter: - Két kultúrált játékot képviselő csapat játszott egymás ellen egy jó iramú mérkőzést, amelyen egy kihagyott 11-es mellett több gólhelyzete is volt az ETO-nak, így a győzelem megérdemelt.


ETO FC Győr U12 – NK Maribor U12 (SLO) 1-2
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr U12: Tarcsi T. - Thiel Cs., Cseszregi Cs., Csorba N., - Hős Zs., Pénzes Á., - Földes Zs., Zója-Katona M., Szecsödi M. 

Cserék: Varga Zs., Szecsődi B., Lakaszn M., Csorba D., Hajdú P., Horváth B.

Igazán jó meccset játszottak a legkisebbek a szlovénok ellen. Megvolt a lehetősége az ETO U12-nek, hogy döntetlenre hozza meccsét a szlovén Mariborral, de sajnos több hiba is becsúszott a befejezésbe, így a helyzeteivel jobban sáfárkodó és a mezőnyben pontosabb vendégek nyertek egy aprócska góllal.

Sárközi Attila: - Gyors agresszív folyamatosan presszingelő csapat ellen játszunk, akik nagyon jól is passzoltak! Mi is próbáltuk a saját játékunkat játszani, ami hellyel-közel működött. Viszont néhány rossz döntés és technikai hiba miatt sok labdát vesztettünk és ismét kihagytunk néhány igazán nagy helyzetet!

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

ETO UP: Kezdenek jönni az eredmények
Szoros meccsek a hétvégén

Szoros meccsek a hétvégén

Pénteken és szombaton az osztrák első ligás Sk Strum Graz volt az ellenfél, az ETO négy korosztálya egyetlen kivétellel szoros meccseket vívott a szomszédokkal. Az U17-esek szintén ki-ki meccset vívtak az FC Nitraval.

ETO U8: Tornagyőzelem Trnavaban!

ETO U8: Tornagyőzelem Trnavaban!

A legkisebb korosztály nyerte a rangos szlovákiai Spartak Cup U8 Trnava nemzetközi tornát. Gratulálunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink