ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Eredményes 2. kör az UP felkészülésben

Az ETO FC Győr korosztályai folytatták felkészülésüket. A fiatalok szép győzelmeket arattak a szlovén NK Maribor és az FC Petrzalka korosztályos csapatai ellen.

Eredményes 2. kör az UP felkészülésben

NK Maribor U17 (SLO) – ETO FC Győr U17 0-4 (0-1)
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Rébék, Mayer 3.

ETO FC Győr U17: Ruisz - Fendrik, Varga Zs, Ame, Tamás- Rébék, Orosz, Kovács (Gacs 55.) - Illés (Berzsenyi 55.), Farkas (Mayer55.), Varga M. 
Cserék: Gacs, Mayer, Berzsenyi

A múltheti fiaskó után az ETO U17 győzni ment Mariborba, és Mayer triplájával az élen, remek játékkal győzött is Szlovéniában.

Csató Sándor: - Dicséret jár a csapatnak, mert egy fizikálisan erős ellenfél ellen, nagy akarattal, motiváltan és jó játékkal szerezte meg a győzelmet!


ETO FC Győr U16 – FC Petrzalka U17 (SVK) 4-1 (2-0)
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés 
Gólszerzők: Szitás R. (25.), Ignácz M. (35.), Puska P. (55.), Kocsis Z. (80.)

ETO FC Győr U16: Mittnach (Kantó 46.) - Lasz (Saad 60.), Gasztos, Ignácz, Zsuppán - Gelencsér, Juhász (Milos 70.), Bagó - Rák S. (Kocsis Z. 60.), Szitás (Hauser 46.) - Lakatos (Puska 46.)
Cserék: Szomolkovics, Vajda, Kocsis G., Reizer, Saad

A felkészülési mérkőzések meglepetéscsapata az ETO U16 második mérkőzésén is győzni tudott a kezdeti nehézségek ellenére. Ha így folytatják a bajnokságban is szép sikerek következhetnek.

Jäkl Antal: - Az első húsz perc lassú és körülményes játékot hozott. Az első gólunk után szépen lassan kibontakozott a fölényünk. Ezután magabiztosan és eredményesen játszottak a fiúk.


NK Maribor U15 (SLO) – ETO FC Győr U15 1-0
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr U15: Varga Á. - Nádudvai (Óvári), Molnár, Kozári (Tullner), Deákovits - Kovács, Torma (Urblik), Tóth (Csollány) - Huszár (Máté D.), Bartossik (Dankovics), Németh

Az U15-ösök edzőjét Bognár Zsoltot betegség miatt Preszeller Tamás helyettesítette az NK Maribor ellen. A szlovén csapatnak több lehetősége volt a mérkőzés megnyerésére, azonban az ETO majdnem keménydiónak bizonyult, köszönhetően a győriek jól megszervezett mezőnyjátékának.

Preszeller Tamás: - Egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés, nagyon gyenge játékvezetés mellett. A csapat mezőnyben nagyon jól teljesített, azonban a helyzetkihasználásunkon javítanunk kell.


ETO FC Győr U14 – NK Maribor U14 (SLO) 0-1 (0-1)
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr U14: Lázár M. - Reizer B. (Horváth K. 40.), Somogyi Á., Lányi B., Kulcsár M. - Szűcs P., Dobri Z., Fekete G. (Bokán B. 40.) - Süveges A., Bíró B. (Bokán B. 40.), Kondor L.
Csere: Lehoczki A., Horváth K., Bokán B., Bokán B.

Kulcsár Zsolt: Az első félidőben a fizikálisan erős vendégcsapat mezőnyfölényben volt és szerzett vezetést. A második félidőben már többet birtokoltuk a labdát és helyzeteket is kidolgoztunk, de sajnos nem sikerült kiegyenlíteni. A csapat második félidei hozzáállása és játéka pozitív volt.


ETO FC Győr U13 – NK Maribor U13 (SLO) 3-2 (1-0)
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr U13: Maszlavér - Vági, Umatum, Jankovics, Lőrincz - Gönye, Rátonyi, Tollár - Selyem, Dénes, Szép       
Cserék: Halász, Szigethy, Zaveczki, Mészáros, Kovács, Jó, Herczeg

Taktikailag tökéletesen felkészített csapatok, lendületes meccs, megkérdőjelezhetetlen ETO győzelem. Azonban a helyzetkihasználásra a jövőben jobban kell figyelni a Győrnek, mert nem biztos, hogy ennyi lehetőség lesz a gólszerzésre legközelebb.

Tuifel Péter: - Két kultúrált játékot képviselő csapat játszott egymás ellen egy jó iramú mérkőzést, amelyen egy kihagyott 11-es mellett több gólhelyzete is volt az ETO-nak, így a győzelem megérdemelt.


ETO FC Győr U12 – NK Maribor U12 (SLO) 1-2
2019. január 26. | Tavaszi felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr U12: Tarcsi T. - Thiel Cs., Cseszregi Cs., Csorba N., - Hős Zs., Pénzes Á., - Földes Zs., Zója-Katona M., Szecsödi M. 

Cserék: Varga Zs., Szecsődi B., Lakaszn M., Csorba D., Hajdú P., Horváth B.

Igazán jó meccset játszottak a legkisebbek a szlovénok ellen. Megvolt a lehetősége az ETO U12-nek, hogy döntetlenre hozza meccsét a szlovén Mariborral, de sajnos több hiba is becsúszott a befejezésbe, így a helyzeteivel jobban sáfárkodó és a mezőnyben pontosabb vendégek nyertek egy aprócska góllal.

Sárközi Attila: - Gyors agresszív folyamatosan presszingelő csapat ellen játszunk, akik nagyon jól is passzoltak! Mi is próbáltuk a saját játékunkat játszani, ami hellyel-közel működött. Viszont néhány rossz döntés és technikai hiba miatt sok labdát vesztettünk és ismét kihagytunk néhány igazán nagy helyzetet!

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Lovrencsics Balázs és Bagi István meglátogatta az ETO Focitábort
A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a legmagasabb minősítést kapta
Utánpótlás szülői tájékoztató – szezonkezdés

Kiemelt támogatóink

Támogatóink