Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Fehér Mikire emlékezünk

Ma délelőtt a Szabadi úti temetőben közös koszorúzással és gyertyagyújtással emlékeztünk Fehér Mikire, aki ma 15 éve, hogy már nincs köztünk.

Fehér Mikire emlékezünk

A koszorúzáson részt vett a klub vezetősége, a teljes felnőtt csapat, az akadémia idősebb korosztályai és UP edzői stábunk is.

A megemlékezésen beszédet mondott Kovács István nyugalmazott megyei sportigazgató.

A beszéd után a jelenlévők leróhatták tiszteletüket, az ETO mellett szurkolók, civilek, a Gyirmót FC tulajdonosai, képviselők, és a sajtó munkatársai is fejet hajtottak Fehér Miki emléke előtt.

Fehér Mikit sosem feledjük.

„Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat!”

Kapcsolódó képek

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink