Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hazatértek válogatottjaink

Nyolc győri vett részt a válogatottak idei első összetartásán. Négy napot töltött Telkiben a magyar női felnőtt, U19-es és U17-es korosztály, ahol többnyire az év eleji felméréseken volt a hangsúly. Az A-válogatottba meghívást kapott Süle Dóra és Csontos Zsanett is, ám előbbi betegség, utóbbi pedig sérülés miatt nem tudta vállalni az edzéseket. Az U19-es csapatot a már megszokott trió – Kovács Laura, Erdész Fanni és Bódai Viktória képviselte, az U17-esek között pedig öt győri Kelenföldi Petra, Ploner Sandra, Gaál Rebeka, Zsédely Réka és először a 2004-es születésű Borok Dorina kapott helyet.

Hazatértek válogatottjaink

Az utánpótlás együttesek a tavasszal megrendezendő elitkörre készülnek, ahol több élcsapattal is találkoznak majd.

Női U19 elitkör:
2019. április 2-5-8.
1.SPANYOLORSZÁG
2.Írország
3.Magyarország
4. Szerbia

Női U17 elitkör:
2019. március 21-24-27.
1.Anglia
2.Görögország
3.MAGYARORSZÁG
4.Grúzia

Feketevízi Tímea 7-es mezben 

Feketevízi Tímea Tenerifén szerepelt a szlovák válogatottal. A márciusi EB selejtező ELIT kör előtt nemzetközi felkészülési mérkőzéseket játszott erős ellenfelekkel a szlovák korosztályos együttes. Az ETO fiatal középpályása az első meccsen végig a pályán volt, a másodikon pedig egy félidőnyi játéklehetőséget kapott!

Eredmények:

Spanyolország - Szlovákia 3:0
Észak-Írország - Szlovákia 2:1

Kép: www.news.cn

Gődér Brigitta egy hetet töltött Kínában a román válogatottal, ahol az edzőtábor keretein belül egy minitornán is részt vettek, melyet a 4. helyen zártak. Brigi mindkét mérkőzésen végig a pályán volt.

„Nagyon élveztem ezt a hét napot, amit Kínában töltöttem. A meccsekből sokat tanultam és láttam, hogy az ottani emberek mennyire nyitottak és érdeklődnek a női foci iránt. Az első meccsünkön több mint nyolcezer néző előtt játszottunk, Nigéria ellen pedig még többen jöttek el. A helyiek nagy szeretettel fogadtak es próbáltak beavatni a kultúrájukba és pálcikával könnyebb enni, mint gondoltam.”

Eredmények:

Dél-Korea – Románia 3:0
Románia – Nigéria 1:4

Büszkék vagyunk Rátok! 

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink