Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hazatértek válogatottjaink

Nyolc győri vett részt a válogatottak idei első összetartásán. Négy napot töltött Telkiben a magyar női felnőtt, U19-es és U17-es korosztály, ahol többnyire az év eleji felméréseken volt a hangsúly. Az A-válogatottba meghívást kapott Süle Dóra és Csontos Zsanett is, ám előbbi betegség, utóbbi pedig sérülés miatt nem tudta vállalni az edzéseket. Az U19-es csapatot a már megszokott trió – Kovács Laura, Erdész Fanni és Bódai Viktória képviselte, az U17-esek között pedig öt győri Kelenföldi Petra, Ploner Sandra, Gaál Rebeka, Zsédely Réka és először a 2004-es születésű Borok Dorina kapott helyet.

Hazatértek válogatottjaink

Az utánpótlás együttesek a tavasszal megrendezendő elitkörre készülnek, ahol több élcsapattal is találkoznak majd.

Női U19 elitkör:
2019. április 2-5-8.
1.SPANYOLORSZÁG
2.Írország
3.Magyarország
4. Szerbia

Női U17 elitkör:
2019. március 21-24-27.
1.Anglia
2.Görögország
3.MAGYARORSZÁG
4.Grúzia

Feketevízi Tímea 7-es mezben 

Feketevízi Tímea Tenerifén szerepelt a szlovák válogatottal. A márciusi EB selejtező ELIT kör előtt nemzetközi felkészülési mérkőzéseket játszott erős ellenfelekkel a szlovák korosztályos együttes. Az ETO fiatal középpályása az első meccsen végig a pályán volt, a másodikon pedig egy félidőnyi játéklehetőséget kapott!

Eredmények:

Spanyolország - Szlovákia 3:0
Észak-Írország - Szlovákia 2:1

Kép: www.news.cn

Gődér Brigitta egy hetet töltött Kínában a román válogatottal, ahol az edzőtábor keretein belül egy minitornán is részt vettek, melyet a 4. helyen zártak. Brigi mindkét mérkőzésen végig a pályán volt.

„Nagyon élveztem ezt a hét napot, amit Kínában töltöttem. A meccsekből sokat tanultam és láttam, hogy az ottani emberek mennyire nyitottak és érdeklődnek a női foci iránt. Az első meccsünkön több mint nyolcezer néző előtt játszottunk, Nigéria ellen pedig még többen jöttek el. A helyiek nagy szeretettel fogadtak es próbáltak beavatni a kultúrájukba és pálcikával könnyebb enni, mint gondoltam.”

Eredmények:

Dél-Korea – Románia 3:0
Románia – Nigéria 1:4

Büszkék vagyunk Rátok! 

További híreink

Újabb siker Nagyszombaton

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Öt győri lány az U17-es válogatottban

Öt győri lány az U17-es válogatottban

A magyar női U17-es válogatott felkészülési edzőtáborozáson vesz részt 2019. július 29. és 31. között Bükön. Az eseményre Borók Dorina, Gaál Rebeka, Sali Rebeka, Vida Boglárka és Maráz Míra is meghívást kapott, így minden poszton képviseli játékos a klubunkat!

Győzelemmel kezdte a felkészülést női csapatunk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink