ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hazatértek válogatottjaink

Nyolc győri vett részt a válogatottak idei első összetartásán. Négy napot töltött Telkiben a magyar női felnőtt, U19-es és U17-es korosztály, ahol többnyire az év eleji felméréseken volt a hangsúly. Az A-válogatottba meghívást kapott Süle Dóra és Csontos Zsanett is, ám előbbi betegség, utóbbi pedig sérülés miatt nem tudta vállalni az edzéseket. Az U19-es csapatot a már megszokott trió – Kovács Laura, Erdész Fanni és Bódai Viktória képviselte, az U17-esek között pedig öt győri Kelenföldi Petra, Ploner Sandra, Gaál Rebeka, Zsédely Réka és először a 2004-es születésű Borok Dorina kapott helyet.

Hazatértek válogatottjaink

Az utánpótlás együttesek a tavasszal megrendezendő elitkörre készülnek, ahol több élcsapattal is találkoznak majd.

Női U19 elitkör:
2019. április 2-5-8.
1.SPANYOLORSZÁG
2.Írország
3.Magyarország
4. Szerbia

Női U17 elitkör:
2019. március 21-24-27.
1.Anglia
2.Görögország
3.MAGYARORSZÁG
4.Grúzia

Feketevízi Tímea 7-es mezben 

Feketevízi Tímea Tenerifén szerepelt a szlovák válogatottal. A márciusi EB selejtező ELIT kör előtt nemzetközi felkészülési mérkőzéseket játszott erős ellenfelekkel a szlovák korosztályos együttes. Az ETO fiatal középpályása az első meccsen végig a pályán volt, a másodikon pedig egy félidőnyi játéklehetőséget kapott!

Eredmények:

Spanyolország - Szlovákia 3:0
Észak-Írország - Szlovákia 2:1

Kép: www.news.cn

Gődér Brigitta egy hetet töltött Kínában a román válogatottal, ahol az edzőtábor keretein belül egy minitornán is részt vettek, melyet a 4. helyen zártak. Brigi mindkét mérkőzésen végig a pályán volt.

„Nagyon élveztem ezt a hét napot, amit Kínában töltöttem. A meccsekből sokat tanultam és láttam, hogy az ottani emberek mennyire nyitottak és érdeklődnek a női foci iránt. Az első meccsünkön több mint nyolcezer néző előtt játszottunk, Nigéria ellen pedig még többen jöttek el. A helyiek nagy szeretettel fogadtak es próbáltak beavatni a kultúrájukba és pálcikával könnyebb enni, mint gondoltam.”

Eredmények:

Dél-Korea – Románia 3:0
Románia – Nigéria 1:4

Büszkék vagyunk Rátok! 

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink