Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Első új igazolásunk: Vashkeba Vasyl

A mai naptól hivatalosan is csatlakozott az ETO felnőtt csapatának keretéhez az ukrajnai Vashkeba Vasyl.

Első új igazolásunk: Vashkeba Vasyl

Az 1997-es születésű kőkemény középpályás eddigi pályafutása során szülőhazájában, Ukrajnában játszott. 2012-től megfordult a Munkács, a Nagyszőlős és a Mariupol csapataiban, az ETO-ba Nagyszőlősről igazolt. Vasyl az idei felkészülési meccseken bebizonyította, hogy helye van az ETO keretében, reméljük, keménységével és robbanékonyságával sokat tud majd hozzátenni a csapat játékához!

Vasyl, köszöntük az ETO-ban, és sok sikert kívánunk!

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink