Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kiütéses győzelem a Vác ellen

A ma délutáni felkészülési meccsen csapatunk magabiztos játékkal 6-0-ra legyőzte az NB II-es rivális Vác csapatát. Szép volt fiúk!

Kiütéses győzelem a Vác ellen

WKW ETO FC Győr - Vác FC 6-0 (3-0)
Gólszerzők: Tar 5., Barisic 32., 70., Kovács A. 40., 86., Bagi 52.

Felkészülési mérkőzés, Győr, ETO Stadion, műfüves pálya

WKW ETO FC Győr kezdő: Horváth - Tóth, Tar, Vukasovics, Völgyi - Vaskeba, Tajthy, Petró - A. Nemanja, Kovács A., J. Barisic
Cserék: Gyurákovics, Koszó, Vadász, Kalmár O., Bagi, Szalánszki, Jakab, Szimcso, Múcska

A 2. félidő csapata: Horváth (Gyurákovics 62.), Tóth, Vadász, Koszó, Kalmár, Bagi, Vaskeba, Kovács A., Petro (Szimcsó), Barisic (Múcska), Szalánszki


Jól kezdte a rivális Vác ellen a felkészülési mérkőzését az WKW ETO. Az 5. percben Völgyi szögletét Tar Zsolt juttatta a váci kapuba. (1-0). Egyből a váci középkezdés után J. Barisic ugratta ki Petrót, akinek lövését a vendégek védője mentette szögletre.

A mérkőzésen négy próbajátékost is kipróbált Király József a támadó szektorban. Petró Balázs, Josip Barisic, Kovács Alen, valamint Szalánszki Gergő kapott lehetőséget az ETO vezetőedzőjétől a Vác FC ellen.

A lendületes győri kezdés után kiegyenlítődött egy kis időre a találkozó. Az első valamire való váci helyzet a 10. percben esett, amikor Murai S. M. elől Tar Zs. tisztázott. Ezután sokáig a mezőnyben folyt a játék. A 25. percben Gyürki Gergő szabadrúgása ment a győri kapu fölé.

Magasabb sebességre kapcsolt a Győr a félidő hajrájára, ami után kettőre nőtt az ETO előnye a 32. percben. Völgyi szabadrúgása után a kellemetlenül lecsapódó lövés kipattant a váci kapusról, J. Barisic jól érkezett és a hálóba lőtte a győriek második találatát (2-0).

Nem sokat kellett várni a következő ETO gólra. Petró Balázs passzát Kovács Alen vágta védhetetlenül magasan a léc mellett a hálóba (3-0) a 40. percben.

A második félidőre a WKW ETO a következő összeállításban jött fel a pályára:

Horváth - Tóth, Vadász, Koszó, Kalmár, Bagi, Vaskeba, Kovács A., Petró, Barisic, Szalánszki

Szinte lemásolta a mérkőzés kezdetét az ETO, negyedik találatát Kovács A. szabadrúgását követően Bagi I. fejelte a kapuba (4-0).

Az 58. percben Tóth D. ugratta ki Bagit, aki végig robogott a Váci kapuig, majd lövését bravúrral tolta ki a váci portás.

A 62. percben Horváthot váltotta a győriek fiatal hálóőre Gyurákovics Erik. Pár perccel később az aktív szerepet vállaló Tóth D. beadását Kovács A. tolta kapura, de ismét mentett a vendég kapus.

A mérkőzés ezen szakaszától érződött a győriek fölénye, a kapura szinte minden megmozdulása veszélyes volt a győri csapatnak

A 65. percben ismét győri gólnak örülhettünk, Bagi beadását J. Barisic fejelte a jobb sarokba (5-0).

Csapatunk a hajrára friss cserékkel operált: Barisic helyett Múcska Viktor érkezett, Petró Balázst pedig Szimcsó Viktor váltotta.

A 85. percben Tóth D. beívelésére jó ütemben érkezett Kovács A. de most pontatlan volt a fejes.

Egy perccel később Kovács Alen duplázott. Szalánszki G. indította a gyors támadót, aki góllal fejezte be a támadást (6-0).

Remek gólokkal, magabiztos győzelemmel folytatta felkészülését a WKW ETO. Szép volt fiúk!

Szombaton az STK Samorin érkezik Győrbe a felkészülési mérkőzések záró találkozójára. Ezen kívül a Győr több mérkőzést már nem fog játszani a ZTE elleni bajnoki nyitányig.

Király József: - A mai találkozón tetszett játékosaim hozzáállása, mentalitása. Az első perctől az utolsóig rajta voltunk a mérkőzésen. Gólokat szereztünk és mellette több helyzetet is kialakítottunk. Pozitívum, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést! Messzemenő következtetéseket nem kell levonni a mai meccsből, de az önbizalmunknak mindenképpen jót tett.

Kapcsolódó képek

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink