ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Döntetlen Mosonmagyaróváron

Egy gólos MTE vezetést követően, a 2. játékrészben fordítani tudott a WKW ETO Tar és Vólent góljaival. Azonban a győzelmet csapatunk nem tudta megszerezni, mivel Jelena R. a 89. percben kiegyenlítette az állást.

Döntetlen Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár-WKW ETO FC Győr 2-2 (1-0)
Felkészülési mérkőzés Mosonmagyaróvár, Wittmann A. Park

WKW ETO: Horváth T. (Gyurákovics 46.) – Kovács K. (Tóth D. 46.), Koszó B. (Tar Zsolt 46.), Vadász V. (Vukasovic 46.), Völgyi D. (Kalmár O. 46.) – Bagi I., Tajthy T. (Jakab D. 46.), Szalánszky G. (Vaskeba 46.) – A. Nemanja (Szimcsó V. 46.), Szánthó R. (Múcska V. 65.), Vólent R. (Hidi M. S. 73.) 

Mosonmagyaróváron kezdte felkészülését a WKW ETO a tavaszi szezonra. Óvatos játékkal és főleg a mezőnyben folyt az MTE-WKW ETO felkészülési mérkőzés első fele. A 22. percben megszerezte a vezetés az MTE, amikor Szabó Viktort indították jó ütemben, aki a kapura fordulhatott. Horváth Tamás kifutva kapujából felszabadított, viszont Kovács elé került a labda, aki az üres kapuba rúgta a labdát. (1-0)

A hátralévő időben a továbbra is mezőnyben küzdöttek a csapatok, helyzet nélkül zárult az első félidő.

A szünetben majdnem teljes sort cserélt az ETO. A pályára a Gyurákovics E. – Tóth D., Tar Zs., Vukasovic M., Kalmár O., - Vaskeba, Bagi I., Jakab D. – Szánthó R., Szimcsó V., Vólent R. összeállításban lépett a pályára.

Sokáig nem kellett várni az érezhetően magasabb sebességre kapcsolt győriek egyenlítő góljára. Az 50. percben Szimcsó V. beadására Tar érkezett jó ütemben, aki védhetetlenül fejelt az MTE kapujába (1-1).

Öt perccel később megfordította az állást az ETO! Jakab szögletét Vukasovic csúsztatta meg, a labdát hosszú oldalon érkező Vólent jutatta Mosonmagyaróvár hálójába (1-2).

Szánthó Regő helyet Múcska Viktor érkezett a pályára a mérkőzés 65. percében.

A 67. percben majdnem kiegyenlített a hazai csapat, Tóth D. adta haza a labdát röviden, a móvári Jelena rácsapott a labdára, kicselezte a kifutó Gyurákovicsot, majd éles szögből az üresen tátongó győri kapu mellé helyezett.

A 70. percben egy oldalszabadrúgást követően Vukasovic lőtt a hálóba, de a játékvezető les miatt nem adta meg a győri találatot.

A mérkőzés 73. percében Hidi M Sándor Vólent Rolandot váltotta, így nyilatkozatához hűen Király József a WKW ETO vezetőedzője minden mezőnyjátékosnak játéklehetőséget biztosított.

A hátralévő időben állandósult a mezőnyjáték, az ETO az eredmény megtartására törekedett, és a hajrára sem élénkült meg a mérkőzés.

Sajnos nem tudtuk megtartani az egy gólos vezetést, mivel a Mosonmagyaróvár váratlanul kiegyenlített a 89. percben. Jelena Richárd lőtt Gyurákovics mellett a győri kapuba (2-2).

Király József (a WKW ETO FC Győr vezetőedzője): „- Az első felkészülési mérkőzésnek megfelelt a találkozó, fontos hogy nem sérült meg senki és mindenki játéklehetőséget kapott. A mérkőzésnek voltak pozitívumai, de voltak benne negatívumok is melyeken javítanunk kell.”

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink