Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Idegenben startol a felkészülés

Szombaton 11 órakor a Mosonmagyaróvár vendégeként felkészülési mérkőzést játszik a WKW ETO FC Győr a Wittmann Antal Park műfüves pályáján.

Idegenben startol a felkészülés

Az ETO január 7-én változatlan kerettel kezdte a felkészülését a tavaszi szezonra, aminek nyitó találkozóján a ZTE FC lendületét kellene megállítani.

Király József, a WKW ETO FC Győr vezetőedzője elmondta, hogy a felkészülésünk első hete az erőfejlesztésről, állóképesség fejlesztésről illetve a fizikai felmérésekről szólt.

„A heti foglalkozásokon délelőtt konditermi munka és futóedzések szerepeltek. A délutáni tréningeken pedig labdás edzések, amik a technikai, illetve taktikai jellegű képességfejlesztésről szóltak.
Az első felkészülési mérkőzésünket a Mosonmagyaróvár ellen játsszuk. Ezen a találkozón mindenkinek szeretnék játéklehetőséget biztosítani.”

Ellenfelünk keretében egyébként nem terveznek nagy változást Mosonmagyaróváron, az együttesből csupán két játékos – Stieber András és Kovács Botond – távozott, írta a kisalföld.hu a Mosonmagyaróvár elnökével, Drescher Ottóval készített interjújában.

Drescher Ottó az MTE elnöke, csapata felkészüléséről az alábbiakat mondta:
„Természetesen szeretnénk azért erősíteni, akadnak kiszemeltjeink és érkeztek már próbajátékosok is. Meglátjuk, ez mennyire sikerül, ám ahogy korábban is elmondtam, nem olyan rossz ez a keret, ahogy azt a korábbi vezetőedző gondolta. Sajnos, nincs sok idő a felkészülésre, ezért sem megyünk edzőtáborba. Az edzések mellett több felkészülési mérkőzéssel készülünk a remélhetőleg eredményesebb tavaszi szezonra". Forrás: kisalfold.hu

Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr

2019. január 12. 11 óra | Mosonmagyaróvár
Felkészülési mérkőzés-Wittmann A. Park


A WKW ETO FC Győr további felkészülési mérkőzései:
WKW ETO FC Győr – Ceglédi VSE (NB II, január 16., 13 ó, ETO Park)
Pápai Perutz FC (NB III) – WKW ETO FC Győr (január 19., 11ó, Perutz Stadion)
WKW ETO FC Győr – Vác FC (NB II, január 23., 13 ó, ETO Park)
WKW ETO FC Győr FC – STK 1914 Somorja (szlovák II. o.) (január 26., 14 ó, ETO Park)

Az ETO idei első tétmérkőzését a felkészülést követően február 3-án játssza a tabellán második helyezett Zalaegerszeg otthonában.

eto.hu

További híreink

Holnap edzőmeccs a Csákvár ellen
Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink