Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teremtornával indul az év

Tegnap női labdarúgóink számára is elkezdődött a felkészülés, és már az első hétvégén, január 12-13-án megméretteti magát az immár harmadik alkalommal megrendezendő, NB1-es csapatoknak kiírt teremtornán, Székesfehérváron. A Diósgyőr ugyan nem vesz részt, de helyettük a másodosztály éllovasa, a házigazda MOL-Vidi FC viszont igen.

Teremtornával indul az év

A tél során még több nemzetközi mérkőzést is játszanak a lányok, főként hazai környezetben, osztrák, szlovák, illetve cseh együttesekkel is.
Az első tétmérkőzésre a február 23-24-i hétvégéig, kell várni, ahol a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa döntőbe jutásért játszik a csapat.

Horváth Tamás: „8-án kezdtük a felkészülést, nagyon sok idő áll a rendelkezésünkre. Megpróbálunk jól felkészülni a tavaszi szezonra, több edzőmeccset is játszunk külföldi és magyar élvonalbeli csapatok ellen. Mindenképpen szeretnénk legalább ezt a helyünket megtartani, de természetesen nem mondunk le az előbbre lépésről sem, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni. Ugyanazzal a kerettel dolgozunk, mint ősszel és próbálunk még több fiatalt beépíteni a csapattal. A teremtornára külön nem készülünk, jó bemelegítésnek tartjuk a felkészülés elején, törekszünk arra, hogy minél jobb eredményt érjük el, elég nehéz csoportba kerültünk.”

2019. január 27. 12:00
 ETO FC Győr – Lokomotiva Brno

2019. január 31. 15:00
ETO FC Győr – Slovan Bratislava

2019. február 03. 12:00
ETO FC Győr – DVTK

2019. február 09. 13:00
Kelen SC – ETO FC Győr

2019. február 16. 13:00
ETO FC Győr - SK Lísen

2019. március 02. 13:00
ETO FC Győr – USC Landhaus


További híreink

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Bravúrral a négy között

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink