Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teremtornával indul az év

Tegnap női labdarúgóink számára is elkezdődött a felkészülés, és már az első hétvégén, január 12-13-án megméretteti magát az immár harmadik alkalommal megrendezendő, NB1-es csapatoknak kiírt teremtornán, Székesfehérváron. A Diósgyőr ugyan nem vesz részt, de helyettük a másodosztály éllovasa, a házigazda MOL-Vidi FC viszont igen.

Teremtornával indul az év

A tél során még több nemzetközi mérkőzést is játszanak a lányok, főként hazai környezetben, osztrák, szlovák, illetve cseh együttesekkel is.
Az első tétmérkőzésre a február 23-24-i hétvégéig, kell várni, ahol a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa döntőbe jutásért játszik a csapat.

Horváth Tamás: „8-án kezdtük a felkészülést, nagyon sok idő áll a rendelkezésünkre. Megpróbálunk jól felkészülni a tavaszi szezonra, több edzőmeccset is játszunk külföldi és magyar élvonalbeli csapatok ellen. Mindenképpen szeretnénk legalább ezt a helyünket megtartani, de természetesen nem mondunk le az előbbre lépésről sem, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni. Ugyanazzal a kerettel dolgozunk, mint ősszel és próbálunk még több fiatalt beépíteni a csapattal. A teremtornára külön nem készülünk, jó bemelegítésnek tartjuk a felkészülés elején, törekszünk arra, hogy minél jobb eredményt érjük el, elég nehéz csoportba kerültünk.”

2019. január 27. 12:00
 ETO FC Győr – Lokomotiva Brno

2019. január 31. 15:00
ETO FC Győr – Slovan Bratislava

2019. február 03. 12:00
ETO FC Győr – DVTK

2019. február 09. 13:00
Kelen SC – ETO FC Győr

2019. február 16. 13:00
ETO FC Győr - SK Lísen

2019. március 02. 13:00
ETO FC Győr – USC Landhaus


További híreink

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

1:0-ás félidőt követően 5:2-re nyertek női labdarúgóink a másodosztályban listavezető MLE otthonában, Kozármislenyben. Süle Dóra egymaga négyszer is betalált, valamint új posztján - támadóként Kovács Laura is eredményes volt!

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Az U17-es korosztály történelmi sikert ért el, mindhárom mérkőzésen kapott gól nélkül tudott nyerni, ezzel csoportelsőként 18:0-ás gólkülönbséggel várhatják a sorsolást. Az U19-esek pedig két győzelemmel és az első kalapból húzott Dánia ellen egy gólnélküli döntetlennel zárták a selejtezőtornát, így második helyen mehetnek tovább!

Nyolc női labdarúgónknak érkezett válogatott meghívó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink