ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teremtornával indul az év

Tegnap női labdarúgóink számára is elkezdődött a felkészülés, és már az első hétvégén, január 12-13-án megméretteti magát az immár harmadik alkalommal megrendezendő, NB1-es csapatoknak kiírt teremtornán, Székesfehérváron. A Diósgyőr ugyan nem vesz részt, de helyettük a másodosztály éllovasa, a házigazda MOL-Vidi FC viszont igen.

Teremtornával indul az év

A tél során még több nemzetközi mérkőzést is játszanak a lányok, főként hazai környezetben, osztrák, szlovák, illetve cseh együttesekkel is.
Az első tétmérkőzésre a február 23-24-i hétvégéig, kell várni, ahol a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa döntőbe jutásért játszik a csapat.

Horváth Tamás: „8-án kezdtük a felkészülést, nagyon sok idő áll a rendelkezésünkre. Megpróbálunk jól felkészülni a tavaszi szezonra, több edzőmeccset is játszunk külföldi és magyar élvonalbeli csapatok ellen. Mindenképpen szeretnénk legalább ezt a helyünket megtartani, de természetesen nem mondunk le az előbbre lépésről sem, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni. Ugyanazzal a kerettel dolgozunk, mint ősszel és próbálunk még több fiatalt beépíteni a csapattal. A teremtornára külön nem készülünk, jó bemelegítésnek tartjuk a felkészülés elején, törekszünk arra, hogy minél jobb eredményt érjük el, elég nehéz csoportba kerültünk.”

2019. január 27. 12:00
 ETO FC Győr – Lokomotiva Brno

2019. január 31. 15:00
ETO FC Győr – Slovan Bratislava

2019. február 03. 12:00
ETO FC Győr – DVTK

2019. február 09. 13:00
Kelen SC – ETO FC Győr

2019. február 16. 13:00
ETO FC Győr - SK Lísen

2019. március 02. 13:00
ETO FC Győr – USC Landhaus


További híreink

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Kulcsár Zsolt 23 éve dolgozik edzőként, az ETO-t pedig 2002 óta erősíti. Eddigi pályafutása során végigjárta a szamárlétrát – U8 és NBIII között minden csapatnál megfordult már. Ezalatt szép sikereket ért el, 4 bajnoki címet, három ezüstérmet és egy bronzérmet gyűjtött be különböző korosztályokkal.

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink