Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megkezdtük a felkészülést

A mai napon megkezdődött a WKW ETO FC Győr felkészülése a tavaszi szezonra. A rövid, de intenzív felkészülési időszak alatt 5 edzőmérkőzést játszik a csapat.

Megkezdtük a felkészülést

Ma délelőtt állóképességi felméréssel, ingafutással kezdte meg csapatunk a felkészülést a tavaszi bajnoki idény folytatására. A keretből Vukasovic Marko, Szimcso Viktor és Andric Nemanja csak szerdán csatlakozik a csapathoz.

Délután labdás edzéssel folytatódott a nap, és a héten további felmérések is lesznek, illetve szerdán és pénteken orvosi laborvizsgálaton is átesik a csapat.

Hétfőtől csütörtökig napi 2 edzésen vesznek részt a játékosok, az első edzőmérkőzést pedig szombaton 11 órakor játsszuk a Credobus Mosonmagyaróvár ellen a Wittmann Antal Parkban.

Kapcsolódó képek

További híreink

Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Ismét egy gól döntött

Ismét egy gól döntött

Ezúttal a Nyíregyháza szerezte meg a 3 pontot. 1-0-ra nyert a Szpari, több volt ebben a mérkőzésben, a döntetlenre rászolgált volna csapatunk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink