Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megkezdtük a felkészülést

A mai napon megkezdődött a WKW ETO FC Győr felkészülése a tavaszi szezonra. A rövid, de intenzív felkészülési időszak alatt 5 edzőmérkőzést játszik a csapat.

Megkezdtük a felkészülést

Ma délelőtt állóképességi felméréssel, ingafutással kezdte meg csapatunk a felkészülést a tavaszi bajnoki idény folytatására. A keretből Vukasovic Marko, Szimcso Viktor és Andric Nemanja csak szerdán csatlakozik a csapathoz.

Délután labdás edzéssel folytatódott a nap, és a héten további felmérések is lesznek, illetve szerdán és pénteken orvosi laborvizsgálaton is átesik a csapat.

Hétfőtől csütörtökig napi 2 edzésen vesznek részt a játékosok, az első edzőmérkőzést pedig szombaton 11 órakor játsszuk a Credobus Mosonmagyaróvár ellen a Wittmann Antal Parkban.

Kapcsolódó képek

További híreink

Győzött az ETO Pápán

Győzött az ETO Pápán

Harmadik felkészülési mérkőzésén 2-0-ra nyert a WKW ETO a Perutz FC otthonában. A gólokat Andric Nemanja és Jakab Dávid szerezték.

Molnár Kevin a válogatottban!

Molnár Kevin a válogatottban!

Az éppen ma születésnapos győri játékos, az U15-ös válogatottba kapott behívót, Spanyolországba utazhat egy nemzetközi tornára.

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Jöhet a harmadik megálló a WKW ETO FC Győr felkészülési programjában, majd következő héten újabb két mérkőzéssel hangol az ETO a tavaszra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink