ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megkezdtük a felkészülést

A mai napon megkezdődött a WKW ETO FC Győr felkészülése a tavaszi szezonra. A rövid, de intenzív felkészülési időszak alatt 5 edzőmérkőzést játszik a csapat.

Megkezdtük a felkészülést

Ma délelőtt állóképességi felméréssel, ingafutással kezdte meg csapatunk a felkészülést a tavaszi bajnoki idény folytatására. A keretből Vukasovic Marko, Szimcso Viktor és Andric Nemanja csak szerdán csatlakozik a csapathoz.

Délután labdás edzéssel folytatódott a nap, és a héten további felmérések is lesznek, illetve szerdán és pénteken orvosi laborvizsgálaton is átesik a csapat.

Hétfőtől csütörtökig napi 2 edzésen vesznek részt a játékosok, az első edzőmérkőzést pedig szombaton 11 órakor játsszuk a Credobus Mosonmagyaróvár ellen a Wittmann Antal Parkban.

Kapcsolódó képek

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink