Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tavaszi felkészülés: 5 meccset játszik az ETO

Hétfőn megkezdi férfi felnőtt csapatunk a felkészülést az NBII-es Merkantil Bank Liga labdarúgó bajnokság 2018/2019-es tavaszi idényére. Király József vezetőedzőnk irányításával a WKW ETO FC Győr öt felkeszülési mérkőzést játszik többnyire magyar csapatokkal. Íme a menetrend!

Tavaszi felkészülés: 5 meccset játszik az ETO

Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr
2019. január 12. (szombat) 11:00 
Wittmann A. Park

A felkészülés első mérkőzése a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában lesz. A hazaiak legutóbb le tudták győzni az ETO-t, de vereséggel távozott a Wittmann A, Parkból a Békéscsaba is. Tóth András érkezése felrázta a MTE-t, 2 győzelem és 2 döntetlennel megkezdték a felzárkózást, de még a kiesőzónában telelnek.


WKW ETO FC Győr – Ceglédi VSE
2019. január 16. (szerda) 13:00
ETO Stadion

A Ceglédnek nem indult jól a szezon, de az ősz derekára magára talált Nagy Tibor csapata és kitört a kiesőzónából. Végül a 15. helyen zárt a Cegléd az ősszel, a WKW ETO 1-0-ra győzte le őket dec. 16-án Bagi I. fejesével.


Pápai Perutz FC – WKW ETO FC Győr  
2019 január 19. (szombat)

(kezdési időpont egyeztetés alatt) 
Pápa Stadion

Az NBI-ben találkozott legutoljára csapatunkkal a Pápa 2014/15-es szezonban, akkor gólnélküli döntetlenre végeztek a felek. A Pápa jelenleg az NBIII-as bajnokság Nyugati csoportjában a tabella ötödik helyén pihenhet.


WKW ETO FC Győr – Vác FC
2019. január 23. (szerda) 13:00
ETO Stadion   

Újabb NBII-es ellenfelünket jól ismerjük, a Merkantil bank Liga 13. helyezettje egyetlen pontra csak a zöld-fehérektől. A két csapat 2-2-s döntetlenre végződött őszi meccsén az ETO állt közelebb a győzelemhez, de a Vác egy győri figyelmetlenséget követően meglepetést okozott.


WKW ETO FC Győr – FC ŠTK 1914 Šamorín (szlovák)
2019. január 26. (szombat) 14:30
Győr, ETO Stadion

A brazilokkal erősített STK Somorja évről évre meglátogatja csapatunknak a felkészülési időszakokban. A brazil óriás Fluminense által brazil tehetségekkel teletűzdelt kék-fehér alakulat jelenleg a szlovák II. Liga 9. helyezettje. Kedvelt ellenfelünk továbbra is egyedi játékstílusuk miatt.


ZTE FC - WKWK ETO FC Győr – Merkantil Bank Liga
2019. február 03. (vasárnap) (kezdési időpont később) 
Zalaegerszegi Városi Stadion

Az NBII második helyezettje ellen nagyon nehéz mérkőzésre számíthatunk, akik nagy harcot vívtak ősszel a tabella elsőségért. A ZTE-nek ugyan a decemberre alábbhagyott a lendülete, de téli szünetből visszatérve biztosan kötelező győzelemre szeretnének töri az ETO ellen. Fontos azonban a jó kezdés az WKW ETO számára is, csapatunknak azon kell munkálkodnia, hogy tavasszal mindenképpen javítson a csalódásnak tekinthető őszi 10. pozícióján a Merkantil Bank Ligában.

Kapcsolódó képek

További híreink

Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Ismét egy gól döntött

Ismét egy gól döntött

Ezúttal a Nyíregyháza szerezte meg a 3 pontot. 1-0-ra nyert a Szpari, több volt ebben a mérkőzésben, a döntetlenre rászolgált volna csapatunk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink