Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO győzelem a X. Fehér Miklós Emlékgálán

Az ETO Old Stars nyerte az öregfiúk tornáját a jubileumi X. Fehér Miklós Emlékgálán! Köszönjük a szervezők munkáját, és gratulálunk a többi résztvevő csapatnak!

ETO győzelem a X. Fehér Miklós Emlékgálán

Tegnap 10. alkalommal rendezték meg a Fehér Miklós Emlékgálát, ahol délután öregfiúk tornát tartottak a Vasas, a Honvéd, a Mol Vidi és az ETO Old Stars részvételével. A tornát idén először az ETO nyerte. Gratulálunk a csapatnak és minden ETO Old Stars játékosnak, hiszen első hivatalos megmérettetésükön elhozták a győztesnek járó serleget!

Eredmények:

Vasas-ETO: 1-5

ETO-Honvéd: 7-3

ETO-Mol Vidi: 5-5

Köszönjük a szervezőknek, hogy részt vehettünk egy ilyen szívmelengető rendezvényen, és gratulálunk a többi csapatnak!

További híreink

Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Ismét egy gól döntött

Ismét egy gól döntött

Ezúttal a Nyíregyháza szerezte meg a 3 pontot. 1-0-ra nyert a Szpari, több volt ebben a mérkőzésben, a döntetlenre rászolgált volna csapatunk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink