Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

646 darab macit gyűjtött az ETO-család

Ma délelőtt átadták a „Maci Kórház – Menjünk együtt haza!” szervezői a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermekosztályán az összegyűjtött macikat, összesen 5240 darabot. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az akcióban!

646 darab macit gyűjtött az ETO-család

fotó: kisalfold.hu | H.Baranyai Edina

A mai nappal lezárult a „Maci Kórház – Menjünk együtt haza!” akció, melyben idén az ETO is részt vett. Az ETO-család, vagyis a szurkolók, a dolgozók, a játékosok és az utánpótlás összesen 646 darab macit gyűjtött össze. A macik mától beteg gyerekek napjait teszik szebbé a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermekosztályán. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki egy-egy macival hozzájárult a gyűjtés és az akció sikeréhez!

Az átadáson köszönetet mondott az 5240 darab összegyűlt maciért Ladocsi Norbert főszervező, és Zajovicsné Vizer Bernadett, a Lurkó Alapítvány vezetője, majd mindenki átadott egy-egy macit a jelenlévő gyerekeknek. Az ETO-t Soós Imre, Kovács Katalin és Szánthó Regő képviselték.

Boldogok vagyunk, hogy részt vehettünk egy ilyen szívmelengető akcióban, és nagyon örülünk, hogy az ETO-család által összegyűjtött macik 646 gyereknek teszik majd könnyebbé a kórházban töltött napokat. A jövőben is szívesen állunk bármilyen hasonló kezdeményezés mellé, mert együtt segíteni jó!

Az akcióban részt vettek: 

Észak-Dunántúli Regionális Mosoda Kft.
Tadak-Nett Kft.
Willisits Mérnökiroda Kft.
E-Kart Ring Gokartpálya
Generációk Háza Művelődési Központ Győr
Yakuza Fitness Győr
ETO FC Győr
HOG Four Rivers Chapter
Openhouse Győr
Würth Szereléstechnikai Kft.
Bajcsi Halásztanya
Lajtamag Kft.
Mighty Millers brewing co.
ÉNYKK
Oxygén Média Hírügynökség
Győr Plusz Média
Magyar Televízió M1
Kisalföld Szerkesztőség

További híreink

Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Ismét egy gól döntött

Ismét egy gól döntött

Ezúttal a Nyíregyháza szerezte meg a 3 pontot. 1-0-ra nyert a Szpari, több volt ebben a mérkőzésben, a döntetlenre rászolgált volna csapatunk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink