ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem az évzáró bajnokin

Csapatunk 1 gólos győzelemmel tartotta itthon a három pontot.

Győzelem az évzáró bajnokin

WKW ETO FC Győr – Ceglédi VSE   1:0  (1:0)

Gólszerző: Bagi István (31.)

WKW ETO FC Győr: Horváth Tamás (K) - Vadász Viktor, Koszó Balázs Tibor, Vukasovic Marko (CSK), Kovács Krisztián - Tajthy Tamás, Bagi István, Jakab Dávid Csaba (89. Hidi M Sándor) - Andric Nemanja, Szimcso Viktor, Mervó Bence (74. Szánthó Regő)

Cserék: Gyurákovics Erik Zoltán (K), Kalmár Olivér, Tóth Dávid, Vitális Milán, Márton Adrián

Vezetőedző: Király József

1. félidő

A mérkőzés első lehetőségére a 8. percig kellett várni. A vendégek szögletét követően fejeltek a hosszú oldalon, a próbálkozás azonban elszállt a kapu felett. Egy perccel később bal oldali lapos beadást követően Jakab Dávid tüzelt 13 méterről ballal, de lövése a kapu közepén álló Tulipán kezében landolt. A 17. percben Tajthy szerzett határozott mozdulattal labdát a vendégek térfelén, majd passzolt Andricshoz, aki egy cselt követően 16 méterről lőtt éppen csak Tulipán kapuja fölé. Három perccel később Andrics vette be a vendégek kapuját, azonban Farkas játékvezető érvénytelenítette a találatot. Szép akció volt, Mervó passzolt Jakabhoz, aki remekül ugratta ki Bagit, majd középpályásunk passzát követően Andrics rúgta be a labdát a kapuba, de a 2. számú asszisztens Bagit lesen látta. Fél óra elteltével ígéretes helyről jutottunk szabadrúgáshoz, amelyet maga a sértett, Bagi István végzett el. Lövését Tulipán szögletre tolta ki. Egy perccel később viszont már tehetetlen volt a vendégek kapusa. Jakab bal lábas beadását követően Bagi csukafejessel megszerezte csapatunk számára a vezetést, 1:0! Az első játékrész utolsó percében Jakab adott középre jobb oldalról, beadásáról centikkel maradt le Mervó, illetve Szimcso estében nem találta már el a labdát. Farkas játékvezető ezt követően le is fújta az első félidőt, így csapatunk egy gólos előnnyel vonulhatott szünetre.

2. félidő

A második félidő negyedik percében Andrics tartotta meg többször is a labdát a ceglédi büntetőterületen belül, majd passzolt Szimcsohoz, aki igazítás nélkül lőtt kapu fölé. Két perccel később Szimcso beadását követően Mervó fejelt szépen Tulipán kapujába, azonban a bíró érvénytelenítette a találatot les miatt. Két perccel később újabb bal oldali támadást követően Mervó kapott jó helyzetben labdát az ellenfél védőjétől, azonban csatárunk fordulatból ballal nem találta el a kaput. A következő percekben csapatunk folyamatosan az ellenfél térfelén tartotta a labdát, de nagyobb helyzetet nem tudott kialakítani, amíg a 62. percben Bagi vállalkozott lövésre közel 25 méterről. Próbálkozása centikkel ment el a jobb kapufa mellett. Nyolc perccel később Ágoston lőtt kapura egy távoli pontrúgást, amely jócskán elkerülte a kapunkat. A 78. percben Szimcso passzol ki jobbra Jakabnak, akinek szép beadására Andrics érkezett a legjobb ütemben, azonban csúsztatása a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. Három perccel később hatalmas helyzetet hagytak ki játékosaink. Szánthó viharzott el a bal szélen, majd beadása tökéletesen találta meg a középen érkező Jakabot, azonban játékosunk a labda levételét követően nem volt elég higgadt és fölé lőtt. A mérkőzés hátralévő részében komolyabb helyzet nem adódott egyik fél előtt sem, így 2018 utolsó bajnoki mérkőzését 1 góllal nyerte meg csapatunk.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves szurkolónknak az egész éves támogatást, és egyúttal békés, boldog karácsonyt, és sikerekben és ETO győzelmekben gazdag új évet kívánunk!

Király József: „Fontos 3 pontot szerezetünk ma, a mérkőzés további pozitívuma, hogy nem kaptunk gólt.”

Nagy Tibor: „Büszke vagyok a csapatomra, hiszen az utolsó bajnokira 7 játékost kellett pótolnom sérülések és eltiltások miatt. A Győr végig nyomás alatt tartott minket, de megtettünk mindent, ami a mai erőnkből tellett.”

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink