Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az év utolsó mérkőzésén a Ceglédet fogadjuk

Vasárnap 13 órakor a Ceglédi VSE csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában. A mérkőzésen a „Maci Kórház – Menjünk együtt haza!” akció keretében még várjuk a macikat a büfé melletti kijelölt gyűjtőponton! Hajrá ETO!

Az év utolsó mérkőzésén a Ceglédet fogadjuk

Fotó: https://www.facebook.com/BSC1924/

A téli leállás előtti utolsó mérkőzésen a 15. helyezett Ceglédi VSE-t fogadjuk. A 2018/2019-es szezonban egyszer már megmérkőztünk, augusztusban, a Tiszakécskei Sportcentrumban fölényes, 4-0-ás győzelmet arattunk ellenük, Bagi, Völgyi, Baracskai és Hamar is betalált. Szép karácsonyi ajándék lenne hasonló magabiztos győzelemmel búcsúztatni az évet.

A ceglédiek múlt héten 2-1-re legyőzték a Csákvár csapatát, előtte 3-3-as döntetlent játszottak a Siófokkal, azelőtt egy héttel viszont 4 gólos vereségbe szaladtak bele a Vasas otthonában.

A vasárnapi mérkőzésre mindenki teljes erőbedobással készült, reméljük, végre megszakad az utóbbi hetek rossz szériája, és az évzáró mérkőzésen győzelemmel tudjuk megköszönni szurkolóink támogatását.

Király József: „Az év utolsó mérkőzésén szépen szeretnénk búcsúzni, meg szeretnénk nyerni a találkozót.”

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/222032022072924/

A mai sikeres maciátadás után a mérkőzésen szurkolóinkat is 2018 utolsó mérkőzésén szurkolóinkat is szeretnénk bevonni a macigyűjtésbe, segítsünk együtt szebbé tenni a beteg gyerekek kórházban töltött napjait!

Dobj be egy macit!  A december 16-i, Ceglédi VSE elleni mérkőzésünkön arra kérnénk minden szurkolónkat, hogy aki teheti, hozzon magával a meccsre egy plüssmacit (lehet használt, vagy új), és dobja be a kijelölt gyűjtőzsákok egyikébe! A gyűjtőpont a büfé mellett lesz kitáblázva!

https://www.eto.hu/hirek/11562/maci-korhaz-%E2%80%93-%E2%80%9Emenjunk-egyutt-haza%E2%80%9D/

További híreink

Győzött az ETO Pápán

Győzött az ETO Pápán

Harmadik felkészülési mérkőzésén 2-0-ra nyert a WKW ETO a Perutz FC otthonában. A gólokat Andric Nemanja és Jakab Dávid szerezték.

Molnár Kevin a válogatottban!

Molnár Kevin a válogatottban!

Az éppen ma születésnapos győri játékos, az U15-ös válogatottba kapott behívót, Spanyolországba utazhat egy nemzetközi tornára.

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Jöhet a harmadik megálló a WKW ETO FC Győr felkészülési programjában, majd következő héten újabb két mérkőzéssel hangol az ETO a tavaszra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink