Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Maciátadás

Ma délelőtt átadtuk a „Maci Kórház – Menjünk együtt haza!” főszervezőjének, Ladocsi Norbertnek a többszáz plüssmackót, amit az ETO játékosai, alkalmazottjai és stábja gyűjtöttek össze. A vasárnapi mérkőzésen még várjuk a macikat a kijelölt gyűjtőponton!

Maciátadás

Az átadáson részt vett a klub részéről Soós Imre ügyvezető és Kovács Katalin, a felnőtt csapatot Tar Zsolt, a női csapatot Mészár Krisztina, az utánpótlást Tuboly Frigyes és Jäkl Antal képviselték.

Dobj be egyet te is! 

"Maci Kórház - Menjünk együtt haza!"

A gyűjtőpontot vasárnap a stadion nyugati lelátóján a büfé mellett találod majd!

Segítsünk együtt! 

Hajrá ETO!

További híreink

Király József lemondott

Király József lemondott

A nyíregyházi vereség után, a történteket átgondolva a mai napon Király József felajánlotta lemondását, amit Mányi József tulajdonos érdemei elismerése mellett elfogadott, és a jövőben a klub utánpótlásában számít a korábbi vezetőedzőre.

Bravúros fordítás Szombathelyen

Bravúros fordítás Szombathelyen

Egygólos hátrányból fordítottak U17-es fiataljaink az Illés Akadémia otthonában. A hazaiak a hajrában csak kozmetikázni tudták a két gólos előnyünket, kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Szép volt fiúk!

Ismét egy gól döntött

Ismét egy gól döntött

Ezúttal a Nyíregyháza szerezte meg a 3 pontot. 1-0-ra nyert a Szpari, több volt ebben a mérkőzésben, a döntetlenre rászolgált volna csapatunk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink