Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!”

2018-ban az ETO FC is csatlakozott a Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!” jótékonysági akcióhoz, melynek idei célja, hogy megtöltsék a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyerekgyógyászati részlegét plüssmackókkal.

Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!”

A 2016-ban Győrújbarátról induló "Plüssmacit a mentőautókba" kezdeményezés minden várakozást, és országhatárt felülmúlt. Azóta az összes Magyarországon lévő mentőautóban található abból az 55.000 darab plüssmackóból, amelyet egy egész ország gyűjtött! 

Idén ismét Győrből (Győrújbarátról) az E-kart Ringről kiindulva, a szervezők nem kisebb célt tűztek ki maguk elé több helyi támogatóval, mint megtölteni a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermekgyógyászati részlegét plüssmacikkal.

2018-BAN AZ ETO FC KLUBSZINTEN CSATLAKOZIK A MACI KÓRHÁZ AKCIÓHOZ, MINDEN ALKALMAZOTT ÉS JÁTÉKOS, AZ UTÁNPÓTLÁSTÓL A FELNŐTT CSAPATOKIG EGY-EGY MACIVAL JÁRUL HOZZÁ A GYŰJTÉSHEZ.

A "Maci Kórház - Menjünk együtt haza!" kezdeményezés célja, a gyermekek megnyugtatása a kórházi ellátás ideje alatt, valamint a boldog hazatérés még szebbé tétele egy életre szóló "plüssmaci" baráttal.

Minden kórházban fekvő gyermek a gyógykezelés időszakára egy plüssmacit kap ajándékba, amely mackó Barátja lesz az ellátás időszakára és utána haza is viheti.

2018 UTOLSÓ MÉRKŐZÉSÉN SZURKOLÓINKAT IS SZERETNÉNK BEVONNI A MACIGYŰJTÉSBE, SEGÍTSÜNK EGYÜTT SZEBBÉ TENNI A BETEG GYEREKEK KÓRHÁZBAN TÖLTÖTT NAPJAIT!
DOBJ BE EGY MACIT!  A DECEMBER 16-I, CEGLÉDI VSE ELLENI MÉRKŐZÉSÜNKÖN ARRA KÉRNÉNK MINDEN SZURKOLÓNKAT, HOGY AKI TEHETI, HOZZON MAGÁVAL A MECCSRE EGY PLÜSSMACIT (LEHET HASZNÁLT, VAGY ÚJ), ÉS DOBJA BE A KIJELÖLT GYŰJTŐDOBOZOK EGYIKÉBE!

A macikat összegyűjtjük és átadjuk a szervezőknek, akik kimossák, fertőtlenítik, és úgy juttatják el a macikat a Gyermekgyógyászati részleg minden kórtermébe!

Köszönjük minden szurkolónknak, aki hozzájárul a Maci Kórház akció sikerességéhez!

Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!”

További híreink

Két gólos vereség a Budaörstől
Ma 13 órakor Budaörs – WKW ETO FC Győr
Látogatás a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthonban

Kiemelt támogatóink

Támogatóink