Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Már a 13. percben Szil Tünde révén vezetést szerzett a vendég együttes, de örömük nem tartott sokáig, hiszen öt perc leforgása alatt sikerült megfordítanunk az állást. Az egyenlítő találatot a felhúzódó Fél Alexandra szerezte, majd Erdész cselezte be magát a tizenhatosra és lőtte ki a hosszú sarkot, így egygólos előnnyel vonulhatott pihenőre az ETO.

2:1-nél úgy tűnt, nem lehet kérdés a három pont sorsa, ám a második félidőben nem jött ki a lépés a mieinknek, amit ki is használt Hódi Mihály csapata. Szil Tünde a 71. és a 89. percben további két találatot szerzett, így mesterhármasával megérdemeltem győztek.

Lányainknak több fronton is helyt kellett állni a hétvégén, hiszen az utánpótlásban is fontos mérkőzések voltak. Szombaton négyen az U19-es rangadón is pályára léptek - volt, aki egy félidőt és volt, aki pedig egy teljes meccset játszott, ami ilyen időjárási körülmények között különösen kimerítő.

Fiatal csapatunk összességében elégedett lehet az elmúlt félévvel, a bajnokságban 13 pontot szereztek a Magyar Kupában pedig a legjobb négy közé jutottak.  A téli felkészülés január 7-én kezdődik majd, melynek első megmérettetése a Székesfehérváron immár harmadik alkalommal megrendezendő JET-SOL teremtorna lesz.

JET-SOL Liga 12. forduló
2018. december 03. 11.00
ETO FC Győr – Szent Mihály FC 2:3 (2:1)


ETO: Csontos – Fél A., Sárosi, Kovács, Fél P., Gődér, Erdész (Zsédely 90’), Tillinger (Fleck 57’), Bódai, Süle, Dénes (Ploner 76’)

Vezetőedző: Horváth Tamás

Szent Mihály: Skoric – Harcel, Szil, Papp (Vigh 88’), Zimányi Kovács, Sávai, Koprena, Bartalis, Lipták, Pilán, Török

Vezetőedző: Hódi Mihály

Gólszerzők: Fél A., Erdész ill. Szil (3)

Sárga lap: Kovács ill. Papp

Játékvezető: Sipos Tamás (Révész Csilla, Imrő János)

Horváth Tamás: „Hideg idő, csúszós pálya, jellemezte a körülményeket, amihez az ellenfelünk jobban alkalmazkodott. Jó első félidő után katasztrofális volt a második. Nagyon gyengén játszottunk. Előfordul ilyen is, ma semmi nem sikerült, ettől függetlenül ezek is mi vagyunk. Éppen ezért szeretném a szülőket is megkérni, hogy azok ne jöjjenek ki, akik ezt nem tudják elfogadni. Természetes ez nem mindenkire vonatkozik.”

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink