Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Már a 13. percben Szil Tünde révén vezetést szerzett a vendég együttes, de örömük nem tartott sokáig, hiszen öt perc leforgása alatt sikerült megfordítanunk az állást. Az egyenlítő találatot a felhúzódó Fél Alexandra szerezte, majd Erdész cselezte be magát a tizenhatosra és lőtte ki a hosszú sarkot, így egygólos előnnyel vonulhatott pihenőre az ETO.

2:1-nél úgy tűnt, nem lehet kérdés a három pont sorsa, ám a második félidőben nem jött ki a lépés a mieinknek, amit ki is használt Hódi Mihály csapata. Szil Tünde a 71. és a 89. percben további két találatot szerzett, így mesterhármasával megérdemeltem győztek.

Lányainknak több fronton is helyt kellett állni a hétvégén, hiszen az utánpótlásban is fontos mérkőzések voltak. Szombaton négyen az U19-es rangadón is pályára léptek - volt, aki egy félidőt és volt, aki pedig egy teljes meccset játszott, ami ilyen időjárási körülmények között különösen kimerítő.

Fiatal csapatunk összességében elégedett lehet az elmúlt félévvel, a bajnokságban 13 pontot szereztek a Magyar Kupában pedig a legjobb négy közé jutottak.  A téli felkészülés január 7-én kezdődik majd, melynek első megmérettetése a Székesfehérváron immár harmadik alkalommal megrendezendő JET-SOL teremtorna lesz.

JET-SOL Liga 12. forduló
2018. december 03. 11.00
ETO FC Győr – Szent Mihály FC 2:3 (2:1)


ETO: Csontos – Fél A., Sárosi, Kovács, Fél P., Gődér, Erdész (Zsédely 90’), Tillinger (Fleck 57’), Bódai, Süle, Dénes (Ploner 76’)

Vezetőedző: Horváth Tamás

Szent Mihály: Skoric – Harcel, Szil, Papp (Vigh 88’), Zimányi Kovács, Sávai, Koprena, Bartalis, Lipták, Pilán, Török

Vezetőedző: Hódi Mihály

Gólszerzők: Fél A., Erdész ill. Szil (3)

Sárga lap: Kovács ill. Papp

Játékvezető: Sipos Tamás (Révész Csilla, Imrő János)

Horváth Tamás: „Hideg idő, csúszós pálya, jellemezte a körülményeket, amihez az ellenfelünk jobban alkalmazkodott. Jó első félidő után katasztrofális volt a második. Nagyon gyengén játszottunk. Előfordul ilyen is, ma semmi nem sikerült, ettől függetlenül ezek is mi vagyunk. Éppen ezért szeretném a szülőket is megkérni, hogy azok ne jöjjenek ki, akik ezt nem tudják elfogadni. Természetes ez nem mindenkire vonatkozik.”

További híreink

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Bravúrral a négy között

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Kupameccs következik

Kupameccs következik

Női labdarúgóink szombaton 13:00 órakor hazai pályán fogadják az MTK együttesét a Förch Női Magyar Kupa negyeddöntőjében. A tavalyi évhez hasonlóan ismét a kék-fehérekkel találkozunk, akkor nem sikerült kivívni a továbbjutást, 2016-ban viszont az elődöntőben mi jöttünk ki győztesen és a fináléban szerepeltünk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink