ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vereség a megyei rangadón

Csapatunk kétgólos vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár otthonában.

Vereség a megyei rangadón

Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr  2:0 (0:0)

Gólszerző: Jelena Richárd (79., 93.)

WKW ETO FC Győr: Horváth Tamás (K) – Kovács Krisztián, Vadász Viktor, Koszó Balázs, Völgyi Dániel – Vukasovic Marko, Tajthy Tamás, Jakab Dávid (70. Szánthó Regő) – Andric Nemanja, Szimcso Viktor, Erdélyi László (62. Mervó Bence)

Cserék: Gyurákovics Erik, Tóth Dávid, Bagi István, Hidi M Sándor, Múcska Viktor

Csapatunk a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a megyei rivális Mosonmagyaróvárhoz látogatott. Tavaly hazai pályán vereséget szenvedtünk, majd a visszavágón a Wittmann Antal Parkban 3:2-re tudtunk diadalmaskodni.

1. félidő

A 4. percben 18 méterről megítélt szabadrúgást rúgtak kapura a mosonmagyaróváriak, azonban a lövés erőtlen volt, Horváth Tamás könnyedén fogta. Négy perccel később Erdélyi próbálkozott 16 méterről, miután Jakab jó ütemben tolta meg a labdát a bal szélen és laposan passzolt az üresen álló csatárhoz. A 10. percben egy hazai kontra végén Horváthnak kellett kiöklöznie egy lövést. Hét perccel később szögletet végzett el csapatunk, amit a mosonmagyaróváriak röviden fejeltek ki, a labdát a tizenhatos sarkánál Szimcso átvette, majd nagy erővel kapura lőtt. Somogyi hatalmas bravúrral tolta a kapu fölé szélsőnk próbálkozását. Az újabb sarokrúgást követőn Völgyi tudott kapura fordulni, de nem találta el jól a labdát, kirúgással következett az MTE. Mindössze egy percet kellett várni a következő győri lövésre. Andric csinálta meg magának a lövőhelyzetet, de nem tudta elég erősen ellőni, Somogyi könnyedén védett. Ezt követően egészen a 37. percig jobbára a mezőnyben folyt a játék. Ekkor Szimcso iramodott meg a jobb szélen, majd néhány cselt követően a baloldalon érkező Andrichoz ívelt, aki a védők szorításában nem tudott ballal pontosan célozni. A 45. percben egy mintaszerű akció végén ugratták ki játékosaink Völgyit, aki az alapvonalról visszapasszolta a labdát, de gól ezúttal sem született.  

2. félidő

A második játékrész elején Jelena lőtt kapura, azonban szerencsénk volt, a lécről kifelé pattant a labda. Két perccel később Andric kapott jó labdát a bal szélen, majd a tizenhatos sarkáról leadott lövése nem sokkal kerülte el a hazai kaput. Az 56. percben vendéglátóink kontrázhattak, éles szögből leadott lövésüket Horváth magabiztosa hárította. Tizenhárom perccel később kb. 40 méterről végzett el csapatunk szabadrúgást, ami Vukasovicot találta meg a hosszú oldalon, fejesét Somogyi szögletre ütötte ki. A 71. percben egy szögletet követően megszereztük a vezetést, vagyis megszereztük volna, ugyanis a mérkőzés játékvezetője előbb a kezdőpontra mutatott, majd néhány másodperc elteltével érvénytelenítette Vukasovic találatát. A mérkőzés hajrájában Koszó veszítette el a labdát utolsó emberként, majd a középre adott labdára Jelena érkezett a legjobb ütemben, 1:0. Horváth még bele tudott kapni a lövésbe, de hárítani már sajnos ne tudott. Két perccel a második félidő vége előtt szögletből veszélyeztettünk, de csúsztatott fejesünk Somogyi kezében landolt. A hosszabbítás utolsó pillanataiban labdát szerzett az MTE, majd Jelena egy távoli lövéssel beállította a 2:0-ás végeredményt.

Csapatunk legközelebb Tatabányán lép pályára 2018.12.09-én, ahol Budaörs vendégei leszünk a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában.

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink