Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megyei rangadó következik

Holnap 13 órakor a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában lépünk pályára a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában.

Megyei rangadó következik

A múlt hétvégi, KBSC elleni, gól nélküli döntetlennel zárult találkozó után most a sereghajtó Mosonmagyaróvár ellen lépünk pályára idegenben.

Ellenfelünk jelenleg 12 ponttal áll a tabella utolsó, kieső helyén, 2 győzelemmel, 6 döntetlennel és 10 vereséggel. Utoljára szeptember 16-án tudtak győzni hazai pályán a Soroksár SC ellen.

Csapatunk jelenleg a 10. helyen áll, ami elmarad a várakozásoktól, így ezen mindenképpen javítani kellene. A holnapi mérkőzésen nem lesz könnyű dolgunk, hiszen ellenfelünk győzelmi kényszerben van, ha nem szeretne kiesni.

Király József: „Megyei rangadó következik, ezeknek mindig megvan a sajátos varázsa. Minden külső körülményt ki kell zárnunk és a saját játékunkra koncentrálni, hogy az előttünk adódó lehetőségeket végre gólra vagy gólokra tudjuk váltani. Összességében egy jó mérkőzést várok, ahol a mind a két csapat győzelemre törekszik majd.”

Szurkolói információk:

Jegyárak: Felnőtt: 1700.-Ft; Diák: 1200.-Ft.

Mérkőzés időpontja: 2018.12.02.(vasárnap) 13.00.

Mérkőzés helyszíne: 9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1. (MTE 1904 Sporttelep)

A hazai csapat technikai tájékoztatása szerint a vendégszektoruk 70 fő befogadására alkalmas.

A Vendég szektorba érkezők az autót a Vendég parkolónál tudják letenni. A Vendég szektorhoz, parkolóhoz vezető út(3) a Mosonmagyaróvár, Ligetsor 68. számnál található, így azt szükséges megadni a GPS számára - innét egy erdősáv vezet a parkolóhoz. Az autót letéve gyalog tudnak eljutni a Vendég kassza, bejárathoz, ahol a büfé és a mosdók is megtalálhatóak. A jegyváltást követően a Vendég szektorban tudnak helyet foglalni.

További híreink

Parádés ETO győzelem!

Parádés ETO győzelem!

Magabiztos győzelemmel négy gólos ETO siker születtett a Vasas otthonában. Góljainkat Lovrencsics B. dupláját követően Madarász M. és Vadász V. szerezték. Szép volt fiúk! Hajrá ETO!

Vasas-ETO: Nagy csatára van kilátás

Vasas-ETO: Nagy csatára van kilátás

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vasas FC vendége lesz. A mérkőzés 14 órakor kezdődik a Szusza Ferenc stadionban. Mindkét csapatnak fontos a 3 pont, nagy küzdelem, változatos, háromesélyes mérkőzés várható.

Mervó Bence távozik

Mervó Bence távozik

Közös megegyezéssel távozik az ETO-tól Mervó Bence, egyelőre még nincs másik klubja, szabadon igazolható.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink