Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Itthon zárjuk az évet

Horváth Tamás csapata négy meccs óta nem kapott ki a bajnokságban és most is kötelező a győzelem!  Igaz néhányan kisebb sérüléssel bajlódnak, de remélhetőleg vasárnapra teljes lesz a keret és mindenki rendelkezésre áll majd az év utolsó találkozóján!

JET-SOL Liga, Női NBI 12. forduló
ETO FC Győr – Szent Mihály FC
2018. december 02. 11:00
Győr, ETO Stadion

Az előző mérkőzés összefoglalója az alábbi linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=hLQ5xEGjnCA

További híreink

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem
ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

Hét fiatal labdarúgó-palánta vett részt Veszprémben az U14-es korosztály regionális kiválasztóján. A délelőtti foglalkozásra Kovács Aida, Rozs Fanni, Kovács Lea és Kuntlz Norina, délutánra pedig Csáki Eszter, Póczik Anna és Horváth Júlia kapott meghívást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink