ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Rangos tornán szerepelt a 2008-as korosztály

Magas színvonalon megrendezett teremtornán vett részt Herczeg Miklós csapata a csehországi Osztravában, ahol többek között játékosaink a West Ham Uniteddel is összemérhették erejüket.

Rangos tornán szerepelt a 2008-as korosztály

Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy immáron második alkalommal kaptunk meghívást a rangos Memorial Evzana Hadamczika nemzetközi U11-es teremtornára.

Eredmények:

ETO FC Győr – AS Trencín (SVK)  2:1

ETO FC Győr – Slavia Praha (CZ)  2:8

ETO FC Győr – West Ham United (ENG)  2:8

ETO FC Győr – Dynamo Kyjev (UKR)  4:5

ETO FC Győr – Gronik Zabrze (POL)  5:3

ETO FC Győr – MFK Vítkovice (CZ) 1:5

ETO FC Győr – Karpaty Lviv (UKR) 4:1

ETO FC Győr – Wisla Krakow (POL)  5:3

ETO FC Győr – MFK Karvina (CZ)  7:2

A torna remekül kezdődött számunkra, ugyanis 2:1 arányban le tudtuk győzni a szlovák AS Trencsén csapatát. A második találkozón a Slavia Prága következett, akikkel a mérkőzés derekáig egyenrangú ellenfelek voltunk, azonban jött egy rövidzárlat és három perc leforgása alatt 4 gólt kaptunk. Folytatásban az angol West Ham United jött, ami nem éppen ideális sorsolás volt egy ilyen vereséget követően. A csoport negyedik találkozóján az ukrán óriás Dynamo Kyjevvel játszottunk egy ki-ki meccset. A lengyel Gronik Zabrze ellen srácainknak összejött a győzelem, azonban a Vítkovice elleni újabb vereség azt eredményezte, hogy az alsóházban tudta csapatunk folytatni a küzdelmeket.

A végén Herczeg Miklós tanítványai legyőzték az ukrán Karpaty Lvivet, a lengyel Wisla Krakowot és a cseh Karvinát is.

Ezen a tornán játékosaink rendkívül sokat tanulhattak, hiszen ilyen képességű csapatok ellen nem mindig van lehetőség játszani.

Herczeg Miklós: „Három napos, nagyon színvonalas tornán vettünk részt. Az iram és a párharcok nem az itthoni mérkőzéseken megszokott volt. Ezt a játékosaink nehezen vették fel, illetve az elején megilletődöttség látszott rajtuk. Néhány játékosunk azonban parádésan játszott, felvette a legjobb csapatok játékosaival is a versenyt, technikailag és mentalitásban is. Nagyszerűen ismerték fel a 2v1,3v2-es játékhelyzeteket és szemre is tetszetős támadásaink voltak. Algács Noel 12, Varga Zsombor 11 gólt lőtt, mellettük kiemelkedő teljesítményt nyújtott még Járeb Máté is. Nagy tanulság, hogy gyerekek hamar felveszik ezt a színvonalat, de hogy ez beléjük ivódjon, rengeteg ilyen mérkőzésre lenne szükségük, már gyerekkorban. A szervezés és a torna lebonyolítása professzionális volt.”

További híreink

ETO UP: Eredményes hétvége az Akadémián

ETO UP: Eredményes hétvége az Akadémián

ETO sikerektől volt hangos a hétvége, szombaton hazai pályán elsöprő győzelmet aratott az U19 és az U13 is, illetve győzött még az U17, U15 és U14-es csapatunk. Gratulálunk mindenkinek! Szép volt fiúk!

Puska triplája élményszámba ment

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink