Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Rangos tornán szerepelt a 2008-as korosztály

Magas színvonalon megrendezett teremtornán vett részt Herczeg Miklós csapata a csehországi Osztravában, ahol többek között játékosaink a West Ham Uniteddel is összemérhették erejüket.

Rangos tornán szerepelt a 2008-as korosztály

Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy immáron második alkalommal kaptunk meghívást a rangos Memorial Evzana Hadamczika nemzetközi U11-es teremtornára.

Eredmények:

ETO FC Győr – AS Trencín (SVK)  2:1

ETO FC Győr – Slavia Praha (CZ)  2:8

ETO FC Győr – West Ham United (ENG)  2:8

ETO FC Győr – Dynamo Kyjev (UKR)  4:5

ETO FC Győr – Gronik Zabrze (POL)  5:3

ETO FC Győr – MFK Vítkovice (CZ) 1:5

ETO FC Győr – Karpaty Lviv (UKR) 4:1

ETO FC Győr – Wisla Krakow (POL)  5:3

ETO FC Győr – MFK Karvina (CZ)  7:2

A torna remekül kezdődött számunkra, ugyanis 2:1 arányban le tudtuk győzni a szlovák AS Trencsén csapatát. A második találkozón a Slavia Prága következett, akikkel a mérkőzés derekáig egyenrangú ellenfelek voltunk, azonban jött egy rövidzárlat és három perc leforgása alatt 4 gólt kaptunk. Folytatásban az angol West Ham United jött, ami nem éppen ideális sorsolás volt egy ilyen vereséget követően. A csoport negyedik találkozóján az ukrán óriás Dynamo Kyjevvel játszottunk egy ki-ki meccset. A lengyel Gronik Zabrze ellen srácainknak összejött a győzelem, azonban a Vítkovice elleni újabb vereség azt eredményezte, hogy az alsóházban tudta csapatunk folytatni a küzdelmeket.

A végén Herczeg Miklós tanítványai legyőzték az ukrán Karpaty Lvivet, a lengyel Wisla Krakowot és a cseh Karvinát is.

Ezen a tornán játékosaink rendkívül sokat tanulhattak, hiszen ilyen képességű csapatok ellen nem mindig van lehetőség játszani.

Herczeg Miklós: „Három napos, nagyon színvonalas tornán vettünk részt. Az iram és a párharcok nem az itthoni mérkőzéseken megszokott volt. Ezt a játékosaink nehezen vették fel, illetve az elején megilletődöttség látszott rajtuk. Néhány játékosunk azonban parádésan játszott, felvette a legjobb csapatok játékosaival is a versenyt, technikailag és mentalitásban is. Nagyszerűen ismerték fel a 2v1,3v2-es játékhelyzeteket és szemre is tetszetős támadásaink voltak. Algács Noel 12, Varga Zsombor 11 gólt lőtt, mellettük kiemelkedő teljesítményt nyújtott még Járeb Máté is. Nagy tanulság, hogy gyerekek hamar felveszik ezt a színvonalat, de hogy ez beléjük ivódjon, rengeteg ilyen mérkőzésre lenne szükségük, már gyerekkorban. A szervezés és a torna lebonyolítása professzionális volt.”

További híreink

Kulcsár, Tóth, Süveges, Huszár és Vingler az U15-ös válogatottban
5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

Americo Pereira, Farkas Balázs, Szabados Attila és Vitális Milán az U18-as, Zsuppán Balázs az U17-es korosztályos válogatott edzőtáborába kapott meghívót. Nagyon büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Lovrencsics Balázs és Bagi István meglátogatta az ETO Focitábort

Kiemelt támogatóink

Támogatóink