ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

WKW ETO FC Győr - KBSC 0:0

Több volt benne, mégis döntetlen a vége a KBSC ellen. Három meccsre elegendő helyzetet alakítottunk ki, mégsem tudta csapatunk megnyerni a találkozót.

WKW ETO FC Győr - KBSC 0:0

1. Félidő

Csapatunk jól kezdte a mérkőzést , első lehetőségekor Szimcso futott el a jobb szélen, beadására Erdélyi érkezett, de lövését blokkolták a vendég védők. A 10. percben két hatalmas ETO helyzet marad ki! Jakab szögletét rosszul ütötte ki a vendégek kapusa, amit Debreceni egyből kapura lőtt, de a védők menteni tudtak a gólvonalról. A mentés azonban Koszót találta meg, aki ismét tüzelt, de egy vendég védő lábáról a kapufa mellett suhant el a labda! Az újabb szögletre ismét Debreceni startolt jól, aki azonban öt méterről nem tudta bevenni Fila kapuját, mivel a vendég kapus lábbal tudott védeni. Nagy kár érte, hatalmas lehetőség volt! 

Folytatódott a győri fölény, öt perccel később Jakab tekert mesterien egy szabadrúgást középre, Koszó menetrend szerint érkezett, azonban fejesét hatalmas bravúrral Fila szögletre tolta.

A 32. percben nagyon közel voltunk a gólhoz. Jakab csavart ballal középre, majd hat méterről Magasföldi lőtt belsővel kapura, de Fila parádés védést bemutatva mentette meg csapatát a góltól.


A 41. percben Jakab Dávid végezhetett el szabadrúgást közel harminc méterről, ezúttal beadás helyett a lövést választotta. Nagy erejű bombája éppen csak a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. Három perccel később szép egyéni akció következett Andricstól. Szélsőnk szép cseleket követően lőtt 18 méterről, lövése azonban nem volt elég erős, a sárga-kék kapus magabiztosan hárított. Az első félidő utolsó percében Szimcso futott el a jobbszélen, beadására Erdélyi érkezett, lövése után megpattant a vendégek portásán a labda, ami a kapuba tartott, de a gólvonalról kivágták a kazincbarcikaiak a labdát.

Az egy perces ráadásban újabb szöglettel jöttünk, ismét fejeltünk, de a jobb alsó sarok mellé. Ezt követően Bogár lefújta az első negyvenöt percet. Csapatunk rengeteg helyzetet alakított ki az első játékrészben, ennek ellenére az állás továbbra is gól nélküli döntetlen.

2. Félidő
A második félidőre változtatás nélkül lépett pályára a WKW ETO. Nem kellett sokat várni az első hazai kapura lövésre. Vukasovic a 47. percben eresztett meg egy nagy lövést közel 35 méterről, de próbálkozása célt tévesztett.

A kirúgást követően Kanalos a vendégek részéről próbálkozott, de Horváthnak nem okozott gondot hárítani. A második játékrész hatodik percében Jakab sokadik szép szabadrúgását ezúttal Erdélyi fejelte kapura, de próbálkozása sajnos fölé ment.

Az 55. percben hatalmas szerencsénk volt. Egy mélyen középre adott labdára ékezett Szabó, de ajtó-ablak helyzetben mellé lőtt. Nyolc perccel később Erdélyit birkózták le a tizenhatosnál, Szimcso azonban tovább tudta vinni a labdát, egy cselt követően kapura lőtt, amit blokkolni tudtak a védők.

Tíz perccel a rendes játékidő letelte előtt Magasföldi végezhetett el szabadrúgást a bal szélről, amely meg is találta Debreceni fejét, védőnk azonban nem tudta elég erővel megfejelni, így a vendégek kapusa könnyedén hárított. Négy perccel később remek kontra lehetőség kínálkozott a győriek előtt, de Mervó a félpályán nem tudta elvinni a labdát az utolsó kazincbarcikai védő mellett.

A 87. percben Vadász cselezte ki ellenfelét a szögletszászlónál, finoman beadta a labdát, Koltai üresen fejelhetett, de nem talált kaput. Sajnos a találkozó hátralévő perceiben csapatunk továbbra sem tudott gólt szerezni, így 0:0-ás döntetlennel záródott a küzdelmes WKW ETO FC Győr-KBSC találkozó.

Együttesünk Mosonmagyaróvárra látogat jövő vasárnap, majd egy újabb idegenbeli találkozó következik december 9-én, amikor a Budaörs vendégei leszünk. A 2018-as év utolsó bajnoki mérkőzése december 16-án itthon kerül megrendezésre a Ceglédi VSE ellen.

WKW ETO FC Győr – KBSC   0:0

WKW ETO FC Győr: Horváth Tamás – Vadász Viktor, Koszó Balázs, Debreceni András, Kovács Krisztián – Vukasovic Marko, Jakab Dávid (77. Koltai Tamás), Magasföldi József (85. Szánthó Regő), Andric Nemanja, Szimcso Viktor – Erdélyi László (66. Mervó Bence)

Cserék: Gyurákovics Erik – Tóth Dávid, Hamar Ádám, Baracskai Roland

eto.hu

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink