Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Bravúrral a négy között

ETO FC Győr–MTK Hungária 1:0 (1:0)
FÖRCH Női Magyar Kupa, 4. forduló
2018. november 24. 13:00, ETO Park

ETO: Csontos – Fél P., Kovács L., Sárosi, Fél A. (Tillinger 63’), Gődér (Zsédely 72’), Dénes (Plóner 46’), Bódai, Erdész, Süle, Horváth C.

Vezetőedző: Horváth Tamás

MTK: Varga – Molen (Kós 55’), Turányi, Csolti, Tóth, Csányi, Szabó Zs. (Cappuzzo 63’), Oláh, Pinczi, Palkovics, Nagy L. (Czellér 63’)

Vezetőedző: Cseh András  

Gólszerző: Horváth Cintia (8’)

Sárga lap: Fél P., Zsédely ill. Szőcs, Cappuzzo

Játékvezető: Takács Ryan Lee (Bognár László, Rózsa Dávid)

Horváth Tamás: „Végig fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk. A korán szerzett előnyünket végig egymást segítve, néha jó játékkal sikerült a végéig megtartani, így sikerült a bejutni a legjobb négy közé a kupában. Óriási gratula a lányoknak. Bódai Vikinek gyors gyógyulást kívánunk.”

A további eredmények

Szent Mihály - DVTK 1:4

Monor - Haladás-Viktória 0:9

MOL-VIDI FC - Ferencváros 0:6

 

További híreink

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem
ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

Hét fiatal labdarúgó-palánta vett részt Veszprémben az U14-es korosztály regionális kiválasztóján. A délelőtti foglalkozásra Kovács Aida, Rozs Fanni, Kovács Lea és Kuntlz Norina, délutánra pedig Csáki Eszter, Póczik Anna és Horváth Júlia kapott meghívást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink