Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Bravúrral a négy között

ETO FC Győr–MTK Hungária 1:0 (1:0)
FÖRCH Női Magyar Kupa, 4. forduló
2018. november 24. 13:00, ETO Park

ETO: Csontos – Fél P., Kovács L., Sárosi, Fél A. (Tillinger 63’), Gődér (Zsédely 72’), Dénes (Plóner 46’), Bódai, Erdész, Süle, Horváth C.

Vezetőedző: Horváth Tamás

MTK: Varga – Molen (Kós 55’), Turányi, Csolti, Tóth, Csányi, Szabó Zs. (Cappuzzo 63’), Oláh, Pinczi, Palkovics, Nagy L. (Czellér 63’)

Vezetőedző: Cseh András  

Gólszerző: Horváth Cintia (8’)

Sárga lap: Fél P., Zsédely ill. Szőcs, Cappuzzo

Játékvezető: Takács Ryan Lee (Bognár László, Rózsa Dávid)

Horváth Tamás: „Végig fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk. A korán szerzett előnyünket végig egymást segítve, néha jó játékkal sikerült a végéig megtartani, így sikerült a bejutni a legjobb négy közé a kupában. Óriási gratula a lányoknak. Bódai Vikinek gyors gyógyulást kívánunk.”

A további eredmények

Szent Mihály - DVTK 1:4

Monor - Haladás-Viktória 0:9

MOL-VIDI FC - Ferencváros 0:6

 

További híreink

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink