ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Bravúrral a négy között

ETO FC Győr–MTK Hungária 1:0 (1:0)
FÖRCH Női Magyar Kupa, 4. forduló
2018. november 24. 13:00, ETO Park

ETO: Csontos – Fél P., Kovács L., Sárosi, Fél A. (Tillinger 63’), Gődér (Zsédely 72’), Dénes (Plóner 46’), Bódai, Erdész, Süle, Horváth C.

Vezetőedző: Horváth Tamás

MTK: Varga – Molen (Kós 55’), Turányi, Csolti, Tóth, Csányi, Szabó Zs. (Cappuzzo 63’), Oláh, Pinczi, Palkovics, Nagy L. (Czellér 63’)

Vezetőedző: Cseh András  

Gólszerző: Horváth Cintia (8’)

Sárga lap: Fél P., Zsédely ill. Szőcs, Cappuzzo

Játékvezető: Takács Ryan Lee (Bognár László, Rózsa Dávid)

Horváth Tamás: „Végig fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk. A korán szerzett előnyünket végig egymást segítve, néha jó játékkal sikerült a végéig megtartani, így sikerült a bejutni a legjobb négy közé a kupában. Óriási gratula a lányoknak. Bódai Vikinek gyors gyógyulást kívánunk.”

A további eredmények

Szent Mihály - DVTK 1:4

Monor - Haladás-Viktória 0:9

MOL-VIDI FC - Ferencváros 0:6

 

További híreink

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Kulcsár Zsolt 23 éve dolgozik edzőként, az ETO-t pedig 2002 óta erősíti. Eddigi pályafutása során végigjárta a szamárlétrát – U8 és NBIII között minden csapatnál megfordult már. Ezalatt szép sikereket ért el, 4 bajnoki címet, három ezüstérmet és egy bronzérmet gyűjtött be különböző korosztályokkal.

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink