ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a bajnokság: a KBSC-t fogadjuk

2 hét szünet után folytatódik a Merkantil Bank Liga, vasárnap 13 órakor a Kazincbarcika csapatát fogadjuk!

Folytatódik a bajnokság: a KBSC-t fogadjuk

Az ETO legutóbb a Gyirmót FC otthonában lépett pályára, ahol a kezdeti vezetés után sajnálatos vereséget szenvedtünk. A válogatott szünetben tovább folytatódott a munka, edzés edzést követett, és a csapat most ismét készen áll egy eredményes hazai bajnokira.

A tavalyi szezonban kétszer is győzni tudott a csapat a KBSC ellen, mind a két alkalommal gólgazdag, mozgalmas mérkőzésen. Az őszi, hazai fordulóban 4-3-ra győztünk Magasföldi duplájával, illetve Bagi és Pongrácz góljaival. A visszavágón idegenben 4-2-es győzelmet arattunk, góljainkat Szatmári L., Magasföldi, Zamostny és Erdélyi szerezték.

A KBSC jelenleg a tabella 6. helyén áll 26 ponttal, 7 győzelemmel, 5 döntetlennel és 5 vereséggel. Az ETO a 10. helyezett 23 ponttal, 6 győzelemmel, 5 döntetlennel és 6 vereséggel.

Az ETO, mint az előző szezonban, most is a győzelemre készül, ebben a szellemben zajlott a heti munka is.

Király József: Az utolsó bajnokin elszenvedett vereség nem csak az önbizalmunkat tépázta meg, ennél sokkal többet veszítettünk. Lettek sérültjeink, Tar Zsolt, Bagi István és Völgyi Dániel az óta sem állnak a csapat rendelkezésére, Tajthy Tamás pedig begyűjtötte az 5. sárgalapját, így ő sem léphet pályára. Természetesen fájó az eddigi szereplésünk, ennél mi is többre számítottunk, és a szurkolóink is többet érdemelnek, de el kell fogadnunk a tényt, hogy egyelőre ez így sikerült. Arra kell összpontosítanunk, hogy a hátralevő 4 mérkőzésen annyi pontot gyűjtsünk, hogy tudjuk kozmetikázni a szereplésünket, és vissza tudjuk szerezni szurkolóink bizalmát.”

Várunk mindenkit a stadionba sok szeretettel!

Szurkoljunk együtt a csapatnak!

Hajrá ETO!

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink