Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kupameccs következik

Női labdarúgóink szombaton 13:00 órakor hazai pályán fogadják az MTK együttesét a Förch Női Magyar Kupa negyeddöntőjében. A tavalyi évhez hasonlóan ismét a kék-fehérekkel találkozunk, akkor nem sikerült kivívni a továbbjutást, 2016-ban viszont az elődöntőben mi jöttünk ki győztesen és a fináléban szerepeltünk.

Kupameccs következik

A két csapat a bajnokságban már játszott egymással, akkor 3:1-re nyertek a fővárosiak. A mienk találatát Süle Dóra, az ETO házi gólkirálya szerezte, aki az elmúlt három MTK elleni meccs mindegyikén eredményes volt. A támadó az alábbiakban elmondja, mit vár a mérkőzéstől:

„Én úgy gondolom, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz nekünk, hiszen a bajnokságban önmagunkhoz és a korábbi évekhez képest nem szerepelünk olyan jól, ezért célunk mindenképp a négy közé jutás a kupában. Nagyon sokat készültünk a héten és reméljük, hogy ez a mérkőzésen is megmutatkozik majd. Nehéz ellenfélre számítunk, mert az MTK nagyon masszív csapat, de szerintem sokat segít majd a hazai pálya előnye, ugyanis tavaly mindössze egyszer tudtak megverni minket.”

A negyeddöntő további mérkőzései:

Szent Mihály - DVTK

Monori SE - Haladás-Viktória

MOL VIDI FC - Ferencvárosi TC

További híreink

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem
ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

ETO-s lányok a Régió válogatott kiválasztóján

Hét fiatal labdarúgó-palánta vett részt Veszprémben az U14-es korosztály regionális kiválasztóján. A délelőtti foglalkozásra Kovács Aida, Rozs Fanni, Kovács Lea és Kuntlz Norina, délutánra pedig Csáki Eszter, Póczik Anna és Horváth Júlia kapott meghívást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink