ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kupameccs következik

Női labdarúgóink szombaton 13:00 órakor hazai pályán fogadják az MTK együttesét a Förch Női Magyar Kupa negyeddöntőjében. A tavalyi évhez hasonlóan ismét a kék-fehérekkel találkozunk, akkor nem sikerült kivívni a továbbjutást, 2016-ban viszont az elődöntőben mi jöttünk ki győztesen és a fináléban szerepeltünk.

Kupameccs következik

A két csapat a bajnokságban már játszott egymással, akkor 3:1-re nyertek a fővárosiak. A mienk találatát Süle Dóra, az ETO házi gólkirálya szerezte, aki az elmúlt három MTK elleni meccs mindegyikén eredményes volt. A támadó az alábbiakban elmondja, mit vár a mérkőzéstől:

„Én úgy gondolom, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz nekünk, hiszen a bajnokságban önmagunkhoz és a korábbi évekhez képest nem szerepelünk olyan jól, ezért célunk mindenképp a négy közé jutás a kupában. Nagyon sokat készültünk a héten és reméljük, hogy ez a mérkőzésen is megmutatkozik majd. Nehéz ellenfélre számítunk, mert az MTK nagyon masszív csapat, de szerintem sokat segít majd a hazai pálya előnye, ugyanis tavaly mindössze egyszer tudtak megverni minket.”

A negyeddöntő további mérkőzései:

Szent Mihály - DVTK

Monori SE - Haladás-Viktória

MOL VIDI FC - Ferencvárosi TC

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink