Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kupameccs következik

Női labdarúgóink szombaton 13:00 órakor hazai pályán fogadják az MTK együttesét a Förch Női Magyar Kupa negyeddöntőjében. A tavalyi évhez hasonlóan ismét a kék-fehérekkel találkozunk, akkor nem sikerült kivívni a továbbjutást, 2016-ban viszont az elődöntőben mi jöttünk ki győztesen és a fináléban szerepeltünk.

Kupameccs következik

A két csapat a bajnokságban már játszott egymással, akkor 3:1-re nyertek a fővárosiak. A mienk találatát Süle Dóra, az ETO házi gólkirálya szerezte, aki az elmúlt három MTK elleni meccs mindegyikén eredményes volt. A támadó az alábbiakban elmondja, mit vár a mérkőzéstől:

„Én úgy gondolom, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz nekünk, hiszen a bajnokságban önmagunkhoz és a korábbi évekhez képest nem szerepelünk olyan jól, ezért célunk mindenképp a négy közé jutás a kupában. Nagyon sokat készültünk a héten és reméljük, hogy ez a mérkőzésen is megmutatkozik majd. Nehéz ellenfélre számítunk, mert az MTK nagyon masszív csapat, de szerintem sokat segít majd a hazai pálya előnye, ugyanis tavaly mindössze egyszer tudtak megverni minket.”

A negyeddöntő további mérkőzései:

Szent Mihály - DVTK

Monori SE - Haladás-Viktória

MOL VIDI FC - Ferencvárosi TC

További híreink

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Bravúrral a négy között

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink